Üdvözöljük a

Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Március >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
1920
21
22232425
262728293031 

Facebook-on a cégem képzések a Kamarában

2018. február 5.

Tavasszal újra indulnak Facebookon a cégem online kommunikációs képzéseink a  Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network szegedi irodájának közreműködésével.

Szünetel az okmányhitelesítés 2018. március 23-án

2018. március 20.

 
 
 
 
 
 
 
Tisztelt Ügyfelünk,
 
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Kamaránk szegedi okmányhitelesítési ügyfélszolgálata 2018. március 23-án (pénteken) zárva tart.
 
 

"Helyes gyakorlat a munkavédelmi oktatásban" - pályázat

2018. március 14.

A Nemzetgazdasági Minisztérium az "Együttműködés a munkahelyek biztonságáért" program keretében évente pályázatot hírdet a "Biztonságos munkahely" cím elnyerésére. A 2018. évi pályázat címe: Helyes gyakorlat a munkavédelmi oktatásban, beadási határidő: 2018. április 8.

Young Spirit program – Összehozzuk a vállalkozókat és a kutatókat

2018. március 13.

Évek óta megfogalmazódik egyetemi és vállalkozói oldalról is az igény a kapcsolatok szorosabbá tételére, a vállalkozói problémák gyorsabb, hatékonyabb megoldására. Ebben kíván segíteni az öt megyében – Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Győr-Moson-Sopron és Hajdú-Bihar - működő kereskedelmi és iparkamara által elindított kezdeményezés, a Young Spirit. Az együttműködés  célja, hogy az innovatív cégek kutatás-fejlesztési igényeinek megvalósítása érdekében elinduljon egy valós együttműködés a kutatói szférával.

Tagozati és térségi beszámoló ülések a kamarában

A hagyományos tavaszi beszámoló küldöttgyűlést megelőzően kamaránk 2018. februárban és márciusban tagozati üléseket tart a megyében. Az alábbi táblázatban feltüntetett időpontokban várjuk az adott tagozatba tartozó kamarai tagjainkat, illetve a vállalkozások képviselőit.

 

InnCommerce Partnertalálkozó Kamaránkban - hamarosan itt az online platform!

2018. március 20.

Az InnCommerce projekt megvalósításában résztvevő partnerszervezetek képviselői negyedik alkalommal Szegeden, kamaránkban találkoztak egymással. A projekt keretén belül egy olyan online platform kerül kidolgozásra, melynek segítségével a fiatal vállalkozások egy online játékkal sajátíthatják el az innovatív termékek/szolgáltatások piacra juttatásához szükséges tudást.Elindult a Csongrád Megyei Foglalkoztatási Paktum bértámogatási programja

2018. március 19.

A Csongrád Megyei Foglalkoztatási Fórum Irányító Csoportja 2018. március 26-án Fórum ülést tart, ahol bemutatásra kerül a projekt támogatási programja. A Csongrád Megyei Önkormányzat és a Csongrád Megyei Kormányhivatal partnerségében megvalósuló projekt keretében több, mint 700 millió forint áll rendelkezésre a célcsoportba tartozó személyek támogatására. A forrás az újonnan foglalkoztatásba kerülők bér- és bérköltségének támogatására fordítható, de egyéb, munkaerő-piaci szolgáltatásokra is igénybe vehető.

Átadtuk a Dr. Csada László-díjat

2018. március 13.

Immáron ötödik alkalommal adták át a Dr. Csada László-díjat 2018. március 13-án kedden Szegeden, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székházában. A fogyasztóvédelmi elismerést közigazgatási, civil és vállalkozási területen osztotta ki a díjat alapító három szervezet, a Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Dél-alföldi Fogyasztóvédelmi Egyesület.

Munkavédelemről a vendéglátásban, szálláshely-szolgáltatásban

2018. március 9.

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) a Vendéglátó és Turisztikai Szakszervezettel (VISZ) konzorciumban elnyerte a Nemzetgazdasági Minisztérium pályázatát, melynek keretében a turisztikai ágazat specialitásait figyelembe vevő aktuális munkavédelmi képviselő képzéseket, munkavédelmi tájékoztatókat szerveznek, amelyeken népszerűsítik az elkészült kiadványokat és egyéb segédeszközöket is. A rendezvénysorozat első állomása 2018. március 22-én Szeged lesz, ahol a munkaadók részére tartanak tájékoztatást, "Munkahelyi kockázatok csökkentése, mint a munkaerő megtartásának eszköze" címmel.