Üdvözöljük a

Brüsszeli pályázatok - Vágyálom vagy valóság! | Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Március >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
19
20
2122232425
262728293031 

Brüsszeli pályázatok - Vágyálom vagy valóság!

Szerző: Szilágyi Katalin | 2017. február 16.

A Magyar Fejlesztési Központot (MFK) mutatta be február elején az Ipari és Innovációs Klub résztvevőinek Bózsik András Pál igazgatóhelyettes. Az előadásában több mint hároméves MFK-nál szerzett tapasztalatát osztotta meg melyet Horizon 2020-ra való felkészülés, illetve projektek közvetlen brüsszeli pályázatokra való fejlesztése területén szerzett.

 

 

A magyar kormány azzal a céllal hozta létre a budapesti székhelyű, brüsszeli képviselettel is rendelkező Magyar Fejlesztési Központot, hogy a közvetett támogatások mellett az ún. közvetlen uniós kifizetésű források elnyerésében segítse a magyar pályázókat.

Bózsik András Pál két magyarnyelvű honlapot mutatott be a jelenlévőknek; www.nyeromagyarok.eu - ez egy Európában egyedülálló, nyertes projekteket bemutató, magazinszerű portál, amelyet elsősorban ösztönző céllal, a jó gyakorlatok terjesztésére hoztak létre. A közvetlen uniós támogatásból megvalósult hazai ötleteket olvasmányosan, helyszíni riportokban bemutatva példát állítson a potenciális pályázói kör számára, és az érdeklődőket a pályázatokban való részvételre ösztönözze.

Másik portál: www.palyazatokmagyarul.eu - ezen az oldalon mindenki számára elérhető, naprakész, felhasználóbarát felületen magyar nyelven, rendszerezetten, tematikusan tájékozódhat minden érdeklődő 11 közvetlen támogatású uniós program pályázati lehetőségeiről. A potenciális pályázók 2-3 klikkeléssel eljuthatnak az őket érdeklő felhívásokhoz, információkhoz. A pályázati felhívsokat tématerületekbe rendszerezték, valamint külön szín- és betűkódot vezettenk be a könnyebb tájékozódás érdekében. Az oldalon közvetlenül, kulcsszó alapján is lehet keresni a pályázati felhívások között. Az oldal megkönnyíti a partnerkeresést és a tájékozódást a bonyolult uniós pályázati rendszerben.

Bózsik András Pál előadásának címe: Brüsszeli pályázatok - Vágyálom vagy valóság? volt, melyet a csatolt dokumentumban megtalálhatnak.

A prezentáció végén megadta elérhetőségét is, melyen várja a potenciális pályázni vágyók, érdeklődők ötleteit, kérdéseit.

 

Felmerülő kérdése esetén érdeklődjön szilagyi.katalin@csmkik.hu levelezési címen.

 

 

Csatolt állományok: