Üdvözöljük a

INNOSPARK - újabb nemzetközi projekt indult kamaránknál | Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Március >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
1920
21
22232425
262728293031 

INNOSPARK - újabb nemzetközi projekt indult kamaránknál

Szerző: Durovic Éva | 2015. december 15.

 

 

 

A kreatív gondolkodást segítjük az ICT szektorban!

 

 

Elindult az angol Europa Training Ltd főpartnerségével, Erasmus + pályázati keretből támogatott INNOSPARK projekt, melynek megvalósításában hat európai partnerszervezet, köztük a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is részt vesz.

 

BŐVEBBEN A PROJEKTRŐL

 

 

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A PROJEKT HÍREI

 

 

 InnoSpark - a kreatív és innovációs készségek serkentése az IKT szektorban

 

Szeretne innovatív megoldásokkal üzleti sikereket elérni? Érdekli, hogyan fejleszthetné kreativitását, hogy megfelelőképp reagálhasson a dinamikusan változó piaci igényekre? Ha igen, szeretettel ajánljuk figyelmébe az InnoSpark projektet, mely mind a kreativitási, mind pedig az innovációs készségek fejlesztéséhez segítséget nyújt Önnek!

TOVÁBB A HÍRHEZ!

 

 

 

Pörög az InnoSpark


Nagy lendülettel folyik az ICT szektor kreativitási és innovációs készségeit fejlesztő INNOSPARK projektmegvalósítása. A konzorciumi partnerek Európa hat országában, Magyarországon, Olaszországban, Spanyolországban, Bulgáriában Angliában és Észtországban végzik a célcsoportok Online lekérdezését és mélyinterjúztatását. 

TOVÁBB A HÍRHEZ!

 

 

 

 

 

   

Sikeres volt a második projekttalálkozó Bilbaoban

Az InnoSpark projekt megvalósításáért felelős projekt konzorcium Spanyolországban, Bilbaoban tartotta meg soron következő transznacionális partnertalálkozóját. 
TOVÁBB A HÍRHEZ!