Üdvözöljük a

Kereskedelmi, termelői, alvállalkozói együttműködések | Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kereskedelmi, termelői, alvállalkozói együttműködések

 

Szeretne külföldi kereskedelmi, logisztikai partnereket találni? Részt venne termelői vagy franchise együttműködésben? De nem tudja, hol és hogyan találjon megbízható partnereket? Mi segítünk!

 

Hálózatunk egyik népszerű és hasznos szolgáltatása az üzleti partnerközvetítés több, mint 60 országban.

Az Enterprise Europe Network belső üzletépítő rendszerén keresztül, díjmentesen lehetőséget biztosítunk valamennyi érdeklődő vállalkozó részére, hogy nemzetközi partnerkeresési szándékát üzleti ajánlat Business Offer vagy keresés Business Request formájában közzétegye.
Az adatlap mintáját a csatolt állományok között is megtalálhatja.

 

Hogyan? 

Amennyiben szeretne bekerülni ebbe a világszerte ingyenesen elérhető adatbázisba, keresse kollégáinkat az eenszeged@csmkik.hu e-mail címen vagy az alábbi elérhetőségeken:

 

Tóthné Horváth Mónika

e-mail: horvath.monika@csmkik.hu

telefon: 62/554-252

 

Pataki Csilla
e-mail: pataki.csilla@csmkik.hu

telefon: 62/554-254

 

 

business offer elnevezésű adatlapot kell kitöltenie, amennyiben viszonteladói, alvállalkozói munkát vagy egyéb olyan együttműködést keres, amely az Ön gazdasági tevékenységét növelné.

 

A business request című adatlapot akkor kell kitöltenie, ha Ön szeretne viszonteladója lenni egy külföldi termelő cégnek, fővállalkozóként alvállalkozókat keres, vagy külföldi cégbe fektetne.

 

  Már online is kereshet Hálózatunk üzleti ajánlatai között!

 

A szolgáltatásainkról bővebben ITT olvashat.