Segíthetünk?


Rendezvények


Közelgő rendezvények:

Az Enterprise Europe Network az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság intézményeként valamennyi tagországban magas színvonalú szolgáltatást kínál a helyi kis- és középvállalkozások (kkv-k) növekedéséhez. Kulcsszerepe van az Európai Unió gazdasági növekedést és munkahelyteremtést célzó törekvésiben. A hálózat egyedülálló földrajzi lefedettséggel és tevékenységi körrel közel 600 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet fog össze, több mint 60 országban. A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak. A tagok több évtizedes tapasztalattal bírnak, melyet közös adatbázison keresztül osztanak meg egymással. Az Európai Bizottság intézményeként elsőként értesülnek EU-s szabályozói környezet folyamatos változásairól és egyben módjukban áll Brüsszel felé továbbítani a kkv-k tapasztalatait, esetleges nehézségeit. Tudjon meg többet a Hálózat működéséről a központi honlapon: http://een.ec.europa.eu/ !

Kiemelt szolgáltatásaink


Hírek


Hogyan csökkenthető az európai háztartásokra és vállalatokra a rohamosan megnövekedett energiaárak miatt nehezedő teher: erről fogalmazta meg álláspontját az Európai Parlament.

2022.10.07.

A Tiroli Gazdasági Kamara az Enterprise Europe Network és a proHolz Tirol együttműködésével nemzetközi üzletember találkozót tartanak december 1-én a 26. Nemzetközi Faipari Építőipari Konferenciához kapcsolódóan 2022. december 1-én.

2022.10.06.

A krakkói HORECA vásárt, a lengyelországi vendéglátó- és szállodaipar első számú rendezvényét összekötötték a borágazat képviselőinek találkozójával, valamint az ENOEXPO vásárral. November 16. és 30. között online is lehetőség lesz tárgyalásokat folytatni.

2022.10.06.

EEN

2024-re végre egységesek lesznek a mobilkészülékek töltői

Döntött az Európai Parlament: hamarosan ugyanazt az egységes töltőt használhatjuk az összes elektronikus készülékhez. 2024 végére az Európai Unióban értékesített minden mobiltelefont, táblagépet és digitális fényképezőgépet [...]

2022.10.05.

DCF Adatközpont Vásár és Konferencia 2022 Isztambul, Törökország

DCF Adatközpont Vásár és Konferencia az egyetlen adatközpont vásár Eurázsiában, amely hiánypótló az adatközpont szektorban; 2022. október 20-22-én összehozza az iparágat az Isztambul Expo Centerben.

2022.09.30.

Beauty Istanbul, Nemzetközi Kozmetikai kiállítás és B2B

50 ország 600 kiállítója a Beauty Istambul 2022 Vásáron

2022.09.30.

Támogatott részvételi lehetőség importőrök részére a MAGROTEX 2022 vásáron

Támogatott részvételi lehetőség és törökországi gyártókkal, exportőrökkel történő tárgyalási lehetőség importőröknek, mezőgazdasági felszerelések, élelmiszeripar, állattenyésztés területén.

2022.09.30.

EEN

A termékekre és a mesterséges intelligenciára vonatkozó új felelősségi szabályok

Két javaslatot fogadott el az Európai Bizottság annak érdekében, hogy a felelősségi szabályok megfeleljenek a digitális kor és a körforgásos gazdaság kívánalmainak, és figyelembe vegyék a globális értékláncok hatását.

2022.09.30.