Segíthetünk?


Rendezvények


Az Enterprise Europe Network az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság intézményeként valamennyi tagországban magas színvonalú szolgáltatást kínál a helyi kis- és középvállalkozások (kkv-k) növekedéséhez. Kulcsszerepe van az Európai Unió gazdasági növekedést és munkahelyteremtést célzó törekvésiben. A hálózat egyedülálló földrajzi lefedettséggel és tevékenységi körrel közel 600 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet fog össze, több mint 60 országban. A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak. A tagok több évtizedes tapasztalattal bírnak, melyet közös adatbázison keresztül osztanak meg egymással. Az Európai Bizottság intézményeként elsőként értesülnek EU-s szabályozói környezet folyamatos változásairól és egyben módjukban áll Brüsszel felé továbbítani a kkv-k tapasztalatait, esetleges nehézségeit. Tudjon meg többet a Hálózat működéséről a központi honlapon: http://een.ec.europa.eu/ !

Szolgáltatásaink


Hírek


A hazai üzleti coach-okkal közösen szervezett rendezvény segítséget nyújt a KKV-k innovatív fejlesztéseit finanszírozó Horizont Európa program keretében meghirdetett EIC Accelerator felhívásra szóló pályázat elkészítéséhez.

2023.11.30.

A pályázat elsődleges célja – koordinált és összekapcsolt beruházások támogatása révén – a regionális innovációs ökoszisztémák és értékláncok fejlesztése, valamint megerősítése a kevésbé fejlett régiókban.

2023.11.29.

World FIRA Matchmaking Event

A Franciaországban megrendezésre kerülő World FIRA 2024 üzleti találkozó az autonóm mezőgazdasági megoldások megismertetését, a szektorban tevékenykedők kapcsolatépítésének elősegítését tűzte ki célul.

2023.11.17.

Meet the Buyer – Food and Nutrition

A Meet the Buyer – Food and Nutrition esemény az új élelmiszereket, táplálkozási és fogyasztói trendeket bemutató izgalmas plenáris ülések mellett egyedülálló nemzetközi kapcsolatépítési lehetőséget is kínál az élelmiszer é [...]

2023.11.17.

Grüne Woche Business Days 2024

A Grüne Woche kereskedelmi vásár kísérőeseményeként kerül megrendezésre Berlinben a Grüne Woche Business Days 2024 üzleti találkozó, melynek kiemelt témája a modern mezőgazdaság és táplálkozás.

2023.11.17.

Match4Industry – üzleti partnerkereső rendezvény

A Match4Industry két napon át exkluzív üzleti találkozókat kínál a világ minden tájáról érkező résztvevőkkel 2023. december 7-8-án.

2023.11.17.

EEN

Új javaslat a fenntarthatóbb árufuvarozásért

Az Európai Bizottság kombinált szállításról szóló javaslatának célja, hogy az intermodális árufuvarozás – a két vagy több szállítási móddal történő áruszállítás – versenyképességének javítása révén fenntarthatób [...]

2023.11.09.