Segíthetünk?


Rendezvények


Az Enterprise Europe Network az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság intézményeként valamennyi tagországban magas színvonalú szolgáltatást kínál a helyi kis- és középvállalkozások (kkv-k) növekedéséhez. Kulcsszerepe van az Európai Unió gazdasági növekedést és munkahelyteremtést célzó törekvésiben. A hálózat egyedülálló földrajzi lefedettséggel és tevékenységi körrel közel 600 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet fog össze, több mint 60 országban. A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak. A tagok több évtizedes tapasztalattal bírnak, melyet közös adatbázison keresztül osztanak meg egymással. Az Európai Bizottság intézményeként elsőként értesülnek EU-s szabályozói környezet folyamatos változásairól és egyben módjukban áll Brüsszel felé továbbítani a kkv-k tapasztalatait, esetleges nehézségeit. Tudjon meg többet a Hálózat működéséről a központi honlapon: http://een.ec.europa.eu/ !

Kiemelt szolgáltatásaink


Hírek


Az Európai Bizottság Európai Innovációs Tanácsa összesen 363 millió euróval támogatja 65 kiválasztott induló innovatív vállalkozás és kkv áttörést jelentő innovációit.

2021.10.15.

Az energiaárakról fogadott el közleményt az Európai Bizottság, amelyben intézkedéseket vázol fel a globális energiaárak várhatóan az egész télen át tartó, rendkívüli emelkedésének kezelése, valamint az európai polgárok és vállalkozások támogatása érdekében.

2021.10.15.

2021. október 21-én (csütörtökön) kerül megrendezésre Budapesten az Indonéz Kereskedelemfejlesztési Központ szervezésében a Trade Expo Indonesia Digital Edition 2021 hivatalos megnyitója.

2021.10.14.

EEN

Uniós intézkedések a bor-, zöldség- és gyümölcságazatért

Mezőgazdaság: Az Európai Bizottság rendkívüli intézkedéseket fogad el a bor-, zöldség- és gyümölcságazat támogatására. Ezek közé tartozik a kockázatkezelési eszközök – például a betakarítási biztosítás és a kölcsönö [...]

2021.10.08.

EEN

Uniós fellépés a káros adórendszerek ellen

A Európai Parlament felvázolta, hogy milyen módon alakítaná át a káros adózási gyakorlatok elleni uniós szakpolitikát és mi alapján értékelné a nemzeti adórendszereket.

2021.10.08.