Segíthetünk?


Az Enterprise Europe Network az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság intézményeként valamennyi tagországban magas színvonalú szolgáltatást kínál a helyi kis- és középvállalkozások (kkv-k) növekedéséhez. Kulcsszerepe van az Európai Unió gazdasági növekedést és munkahelyteremtést célzó törekvésiben. A hálózat egyedülálló földrajzi lefedettséggel és tevékenységi körrel közel 600 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet fog össze, több mint 60 országban. A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak. A tagok több évtizedes tapasztalattal bírnak, melyet közös adatbázison keresztül osztanak meg egymással. Az Európai Bizottság intézményeként elsőként értesülnek EU-s szabályozói környezet folyamatos változásairól és egyben módjukban áll Brüsszel felé továbbítani a kkv-k tapasztalatait, esetleges nehézségeit. Tudjon meg többet a Hálózat működéséről a központi honlapon: http://een.ec.europa.eu/ !

Kiemelt szolgáltatásaink


Hírek


Az Enterprise Europe Network 2021. február 23-24. között építőipari virtuális üzletember találkozót szervez partnereivel együttműködésben Virtual B2B Event-Construction-2021 néven. A rendezvény egyedülálló lehetőség a bolgár, román, szerb, török és magyar vállalkozásoknak, állami intézményeknek, egyesületeknek, klasz [...]

2020.11.23.

2020. november 26-27. között VIII. Magyar-Román Üzleti Fórum címmel online eseményt szervez a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. kolozsvári irodája, Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa, valamint a Kolozs Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

2020.11.23.

Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt indított a fenntartható vállalatirányítás és a hosszú távú fenntartható és felelős vállalati magatartás elősegítése témájában.

2020.11.20.

EEN

Új uniós rendszer a kereskedelmi kötelezettségvállalásokért

Az Európa Bizottság új panasztételi rendszert indít a kereskedelmi akadályok és a fenntartható kereskedelmi kötelezettségvállalások megsértése elleni küzdelem érdekében.

2020.11.20.

Magyar-Algériai Üzleti Tanács ülés - videokonferencia

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az Algériai Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésével 2020. november 24-én online videokonferenciát szervez az algéria üzleti lehetőségekről.

2020.11.19.

Üzleti lehetőségek Kínában - 2020. november 27.

2020. november 27-én Üzleti lehetőségek Kínában címmel tart online webináriumot a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, amelynek fő témái a magyar-kínai üzleti- és együttműködési lehetőségek lesznek.

2020.11.18.

EU Fashion Match Amsterdam 10.0 – online

2021. január 25-26. között kerül megrendezésre az Enterprise Europe Network társszervezésében az EU Fashion Match Amsterdam 10.0 online eseményére. A rendezvényen alkalmuk nyílik a világ minden részéről csatlakozó – divatiparban a [...]

2020.11.17.

EEN

2021-es uniós költségvetés: legyen fenntartható a járványból való kilábalás

A 2021-es uniós büdzsé legfontosabb feladata a járvány hatásainak enyhítése és a zöld megállapodáson és a digitális átalakuláson alapuló helyreállítás.

2020.11.13.