Segíthetünk?


Rendezvények


Az Enterprise Europe Network az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság intézményeként valamennyi tagországban magas színvonalú szolgáltatást kínál a helyi kis- és középvállalkozások (kkv-k) növekedéséhez. Kulcsszerepe van az Európai Unió gazdasági növekedést és munkahelyteremtést célzó törekvésiben. A hálózat egyedülálló földrajzi lefedettséggel és tevékenységi körrel közel 600 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet fog össze, több mint 60 országban. A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak. A tagok több évtizedes tapasztalattal bírnak, melyet közös adatbázison keresztül osztanak meg egymással. Az Európai Bizottság intézményeként elsőként értesülnek EU-s szabályozói környezet folyamatos változásairól és egyben módjukban áll Brüsszel felé továbbítani a kkv-k tapasztalatait, esetleges nehézségeit. Tudjon meg többet a Hálózat működéséről a központi honlapon: http://een.ec.europa.eu/ !

Szolgáltatásaink


Hírek


Az INNOPROM orosz ipari innovációs kiállítás 2024. július 8-11. között kerül megrendezésre Jekatyerinburgban. A kiállítók számára a kiállítás lehetőséget biztosít innovatív termékeik széles közönség előtti bemutatására, illetve más gyártók termékeinek megismerésére.

2024.04.17.

A Health Revolution Congress nemzetközi konferencia mellett partnerkereső rendezvényre kerül sor a katalán ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de l'Empresa) és partnerei szervezésében 2024. májusában. Az eseményt az Enterprise Europe Network is támogatja.

2024.04.15.

Az Európai Parlament elfogadta az uniós villamosenergia-piac reformját, amely stabilabbá, megfizethetőbbé és fenntarthatóbbá teszi az uniós villamosenergia-piacot.

2024.04.11.