Az agrobiomassza értékteremtése b2b

2021. február 10-11. között kerül sor online formában a Bringing value to agrobiomass című rendezvényre, amelynek keretében gyártókat és technológia biztosítókat várnak az élelmiszer-előállító szektorból.

Az esemény fő kérdése, hogy hogyan lehet értéket teremteni az agrobiomasszából és az élelmiszertermelésből származó mellékáramokból. 

Ez a partnerkereső esemény az EU által finanszírozott AgroBioHeat projekt része, amely a továbbfejlesztett és piacra kész agrobiomassza-fűtési megoldások tömeges telepítésére összpontosít Európában. Az agrobiomassza egy nagy, kihasználatlan és őshonos erőforrás, amely támogathatja az európai energiaügyi és éghajlat-politikai célok elérését, miközben elősegíti a vidékfejlesztést és a körforgásos gazdaságot.

A rendezvény nemcsak a fűtésre összpontosít, hanem az agrobiomassza és az élelmiszer-előállítás melléktermékeinek minden előnyös felhasználására a körkörös biogazdaságban.

Ez az online b2b Európa-szerte egyesíti a vállalatokat és más szervezeteket (vevőket és beszállítókat). Egy egyedülálló lehetőséget kínál a résztvevőknek új üzleti kapcsolatok és szerződések létrehozására. A tárgyalásokra online kerül sor, és előzetes egyeztetésük a weboldal segítségével történik.

Az eseményre már több mint 15 országból regisztráltak.

Dátum: 2021. február 10-11.
Helyszín: online
Jelentkezés (02.08-ig): https://bringing-value-to-agrobiomass.b2match.io/page-781
Tárgyalások kiválasztása: február 9-ig lehetséges

Szerző: Baksa-Pataki Csilla
1970.01.01.