BOOSTing online B2B

A BOOST Network partnerei online partnerkereső eseményt tartanak, amelyet kifejezetten azért hoztak létre, hogy az ipar 4.0 ágazatban működő szervezetek Európa-szerte kapcsolatba léphessenek potenciális partnerekkel, és együttműködési lehetőségeket alakítsanak ki a Horizont Európa 2024 és az I3 pályázati felhívások keretében.

Miért érdemes részt venni?

  • Betekintést nyerhet a következő (2024. szeptemberétől kezdődően), kifejezetten az Ipar 4.0-ra összpontosító finanszírozási felhívásokba (Horizont Európa és az I3 programok).
  • Kapcsolatba léphet potenciális együttműködő partnerekkel Északkelet-Bulgáriából, Északnyugat-Romániából, Katalóniából, Tartuból (Észtország) és Vejle-ből (Dánia) konzorciumépítési céllal.
  • Bemutathatja projektötleteit, és megvitathatja a lehetséges együttműködéseket az innovatív Ipar 4.0 projektekkel kapcsolatban.
  • Értékes, határokon átnyúló kapcsolatokat alakíthat ki.

Ki vehet részt?

  • Ipari vezetők és innovátorok: Vállalkozások, kutatóközpontok és egyetemek, amelyek az Ipar 4.0 témakörökhöz kapcsolódóan Horizont Európa 2024 és I3 pályázati felhívásokat nyújtanak be vagy keresnek.
  • A közszféra szereplői: Városok és más, az Ipar 4.0 megoldások kidolgozásában érdekelt és a vonatkozó Horizont Europa és I3 felhívásokra pályázatot benyújtó
  • szervezetek képviselői.

Tervezett program:

  1. április 16. Előadás: 10.00. és 12.30. között előadást hallgathatnak meg Horizon Europe és I3 felhívásokról, valamint projektötletek kerülnek bemutatásra (pitching senssion).

2024.04.16. és 2024.04.26. között online B2B: a résztvevők a rendezvény platformján a többi regisztrált szervezet képviselőivel találkozókat tervezhetnek egy tetszőlegesen választott napra 10.00 és 17.00 óra között.

Regisztrálni az online B2B-re folyamatosan, április 26-ig lehet.

További információ IDE KATTINTVA olvasható.

Regisztrálni az eseményre ITT LEHET.

Szerző: EEN - Cserkúti Ágnes
2024.04.11.