Cseh-magyar üzleti fórum és B2B tárgyalások

2021. február 11-12. között kerül sor a Cseh Kereskedelmi Kamara és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében megvalósuló Cseh-magyar online üzleti fórumra és b2b tárgyalásokra. 

Az esemény időpontja: 2021. február 11., 10.00 órától február 12., 16.00 óráig.
Ez időszak alatt lesznek elérhetőek a kamarai köszöntőbeszédek, a két ország gazdaságát, üzleti környezetét bemutató előadások, illetve nyílik lehetőség az online üzleti tárgyalások lebonyolítására az esemény platformján.

Az eseményre elsősorban az alábbi szektorokban tevékenykedő vállalkozások jelentkezését várják:

  •     autóipar
  •     transzport és infrastruktúra
  •     energetika
  •     építőipar

Időpont: 2021. február 11-12. 
Helyszín:
online
Jelentkezési határidő: 2021. február 10.

Jelentkezés módja:
A rendezvény ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. A résztvevői létszám korlátozott.

  • Az eseményre a  következő linken keresztül lehet regisztrálni: https://live.eventtia.com/en/czechhungarianbusinessforum. A harmadik (Hungarian Participants) opcióra klikkelve töltsék ki a regisztrációs űrlapot különös tekintettel cégprofil megadására. A regisztrációt követően egy visszaigazoló e-mailt kapnak.
  • Miután a Cseh Kereskedelmi Kamara elfogadta a regisztrációjukat, (amelyről e-mailben kapnak majd értesítést), klikkeljenek az esemény honlapján a bemutatkozó oldal alján található  „AFTER THE REGISTRATION AND VALIDATION CLICK HERE TO ENTER THE BUSINESS FORUM PAGE AND PLAN YOUR B2B MEETINGS“ szövegre. A regisztrációs e-mail cím megadását követően egy kódot kapnak. E kód megadásával tudnak belépni az üzleti fórum weboldalára.
  • Ezen az oldalon nyílik lehetőség a B2B tárgyalások beütemezésére az online található cseh cégekkel február 11., 10.00 óra és február 12., 16.00 óra közötti időszakban. A regisztrált cégek listája az oldalon található. Javasoljuk az oldal többszöri meglátogatását a folyamatosan érkező regisztrációkra és beütemezett tárgyalásokra való tekintettel.

A köszöntő szövegek és az előadások anyagai a fórum időtartama alatt és az azt követő napokban is elérhetők maradnak az esemény honlapján.

 

Szerző: Baksa-Pataki Csilla
1970.01.01.