DCF Adatközpont Vásár és Konferencia 2022 Isztambul, Törökország

DCF Adatközpont Vásár és Konferencia az egyetlen adatközpont vásár Eurázsiában, amely hiánypótló az adatközpont szektorban; 2022. október 20-22-én összehozza az iparágat az Isztambul Expo Centerben.

Törökország nagyon erős infrastruktúrával rendelkezik ahhoz, hogy globális adatközponttá váljon.
Hidat képez Európa és Ázsia között az internetes pozicionálási, tárhely- vagy helymegosztási szolgáltatásokban, mely megfelelő környezetet biztosít az adatközpont-ipar maximális fejlődéséhez.

Az első évben a rendezvény 29 országból, a Közel-Keletről, Európából, az Öböl-régióból és Afrikából érkező ágazati szakembereket, vállalkozókat és szereplőket hozott össze Törökországban; 2022-ben a rendezvény hatókörének bővítésével továbbra is hozzájárul Törökország regionális adatközpontként való pozíciójának erősítéséhez.

Miért előnyös csatlakozni a rendezvényhez:

Értékesítési csatornáit kiterjesztheti az egész eurázsiai régióra.
Tárgyalhat IT-szakemberekkel, és vásárlóerejüket kölcsönös nyereségre fordíthatja.
Leülhet aktív és befolyásos szereplőkkel, akik új területeket és befektetési lehetőségeket keresnek.
Többet tudhat meg az IT-iparágról!
Különböző konferenciák az új technológiákról, az informatikai fejlesztésekről és az ágazat jövőbeli helyzetéről várják az Ön részvételét.
 

Bővebb információ ITT érhető el.

Rendezvény időpontja: 2022.10.20-2022.10.22.

Helyszín: Isztambul Törökország

Amennyiben felkeltette érdeklődését a rendezvény, kérjük a hivatalos regisztráción túl felénk is jelezze részvételi szándékát az b2b@csmkik.hu e-mail címen.

 

Szerző: EEN- Kriston Katalin
2022.09.30.