Future of Food – Sustainable FoodTech Solutions @Anuga Food

Az Enterprise Europe Network hálózat 2024. március 19-22. között személyes részvételű nemzetközi üzleti találkozót szervez Németországban, Kölnben Future of Food - Sustainable Foodtech Solutions címmel. Az esemény középpontjában a fenntartható élelmiszer technológiai megoldások állnak.

Az Anuga FoodTec az élelmiszer- és italfeldolgozó ipar egyik vezető nemzetközi szakvására. Ez a világ egyetlen beszállítói vására, amely az élelmiszer- és italgyártás minden spektrumát lefedi - a folyamattechnológiától, a csomagolástechnológián, élelmiszerbiztonságon keresztül a digitalizációig és az intralogisztikáig.

A rendezvény keretében érdekes workshopokon, szakmai konferencia előadásain való részvételre, B2B találkozókra,  tudástranszferre és nemzetközi kapcsolatépítésre nyílik lehetőségük a résztvevőknek. A résztvevők értékes ismeretekkel gazdagodhatnak és betekintést nyerhetnek a legjobb gyakorlatokba, képet kaphatnak a szabályozások aktualitásairól és az élelmiszer-feldolgozási ágazatot érintő kihívásokról.

Az üzleti találkozón való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztráció, további részletek

Jelentkezési határidő: 2023. március 16.

Kérjük, hogy részvételi szándékát a b2b@cskik.hu e-mail címen is jelezze!

Szerző: EEN - Tóthné Horváth Mónika
2023.12.08.