Horizon Europe Cluster 6 infonapok és partnerkereső rendezvény

Meghirdetésre kerültek a Horizon Europe Cluster 6 programrészének (élelmiszerek, biomassza-alapú gazdaság, természeti erőforrások, mezőgazdaság, környezet) 2022. évi beadási határidejű pályázataival kapcsolatos rendezvényei.
Mind az információs napokon, mind a konzorciumi partnerkereső rendezvényen online formában lehet részt venni.

Az információs napok desztinációk szerinti bontásban a 77 pályázati felhívást, a pályázással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, valamint a talaj misszió előrehaladását fogják bemutatni.
Időpont: 2021. október 25-26.
További információk: https://ec.europa.eu/info/research-and-innovation/events/upcoming-events/horizon-europe-info-days/cluster-6_en#brokerage-event

A konzorciumi partnerkereső rendezvény célja, hogy segítse a potenciális pályázók konzorciumépítését, konzorciumokba történő bekapcsolódását. Az esemény lényegét tehát az elektronikus platformon zajló kétoldalú virtuális találkozók adják, amelyek során lehetőség nyílik a projektötletek megosztására és megbeszélésére, az együttműködés kezdő lépéseinek megtételére.
Időpont: 2021. október 27.
Regisztrációs felület: https://he-2022-cluster6.b2match.io/ (regisztrálni október 26-ig lehet)

Fontos, hogy csak azokat a regisztrálókat tudják validálni, akik bejelölik, hogy részt kívánnak venni kétoldalú találkozón, kitöltik az intézményükre vonatkozó információkat és megjelölik a számukra érdekes pályázatokat („Areas of Activity” részben). A „marketplace opportunities” rész kitöltése is erősen ajánlott, hiszen orientálja a többi résztvevőt a keresett együttműködés részleteiről.

Ezen túl szeretnénk felhívni a figyelmét egy további konzorciumi partnerkereső rendezvényre, amelyet a „GALICIA INNOVATION DAYS” keretében 2021. október 29-én tartanak: https://galicia-innovation-days-2021.b2match.io/

 

Szerző: Baksa-Pataki Csilla
2021.10.06.