Közép-európai Űripari Nap és Üzleti Fórum

2021. november 11-én kerül megrendezésre az Enterprise Europe Network szervezésében a Közép-európai Űripari Nap és Üzleti Fórum. amely kiváló lehetőséget nyújt az űriparban és űrkutatásban tevékenykedő közép-európai cégek, stakeholderek, kutatóintézetek, egyetemek képviselőinek, illetve nem közvetlenül űripari cégek és kutatóintézetek az anyagkutatás területéről, alkatrész beszállítók, IT fejlesztők stb. partnerek megismerésére, együttműködések kialakítására a régióban.

A Central Europe Space Industry Day and Brokerage kiváló alkalom:

  • a legújabb intézményi és piaci trendek és innovációk megismerésére
  • új technológiai partnerekkel/végfelhasználók való találkozásra rövid (20 perces) előre egyeztetett találkozók keretében
  • K+F partnerek megtalálására különös tekintettel az Európai Űrstratégiára, az Európai Űrügynökség (ESA) és a Horizon Europe által indított K+F programokra.

A rendezvény a Czech Trade, a Cseh Közlekedési Minisztérium, a JIC innovációs ügynökség szervezésében a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt., a lengyel Krakow Technology Park és a szlovák BIC Bratislava társzervezésével, a Külgazdasági és Külügyminisztérium közreműködésével valósul meg.

A fórumon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A kiutazásról és a szállásról az adott cég saját maga gondoskodik.

Kérjük regisztráljon a rendezvény online platformján és foglaljon tárgyalásokat a résztvevő cégekkel, kutatóintézetekkel, stakeholderekkel!

Időpont: 2021. november 11. 10:00-17:00
Helyszín: Brno (Csehország), Hotel Passage, Lidicka 23
Jelentkezési határidő: 2021.11.11.
Regisztráció: https://central-europe-space-industry-day.b2match.io/

Szerző: Baksa-Pataki Csilla
2021.09.30.