Magyarország-India Healthcare Webinar & B2B

Magyarország évszázados hagyományokkal rendelkező egészségügyi és orvostechnikai ipara a magyar gazdaság egyik leghatékonyabb és legsikeresebb ágazata. Számos magyar cég nemzetközi elismerést szerzett kiváló minőségű termékeivel és technológiáikkal.

Az indiai egészségügyi ágazat az elmúlt évtizedben rohamosan fejlődött. India, mint a világ legnagyobb vakcinaszállítója a világjárvány idején, a "világ gyógyszertára" néven vált ismertté. Ma az ország előkelő helyet foglal el az orvostechnikai eszközök tervezése, fejlesztése és gyártása területén.

Az indiai és a magyar vállalatoknak ezért érdemes lenne megvizsgálniuk az együttműködés lehetőségét, mivel az egészségügy számos olyan területet érint, ahol egymást kiegészítve partnerségek kialakítására nyílhat lehetőség (pl. laboratóriumi és diagnosztikai eszközök,  gyógyszergyártás stb. területén).

Ennek fényében az Indiai Ipari Konföderáció (CII) a Magyarország indiai képviseletével közösen szervezi meg a "Magyarország-India Healthcare Webinar & B2B" elnevezésű rendezvényt 2022. szeptember 5-én. 

A webinárium interaktív előadásokból áll, majd ezt virtuális B2B találkozók követik az Ön által kiválasztott céggel 16.15-től.

 

Az eseményhez az alábbi linken lehet csatlakozni.

A webinárium programja INNEN tölthető le. 

Szerző: EEN - Cserkúti Ágnes
2022.08.25.