Nemzetközi kapcsolat- és konzorciumépítés

Az NKFI Hivatal az Express Innovation Agency szakértőivel együttműködésben 2022. november 15-én szakmai fórumot szervez, amelynek célja, hogy bemutassa azokat az eszközöket, módszereket, stratégiákat, amelyek segítségével az egyéni kutatók vagy kutatási szervezetek hatékonyan építhetik nemzetközi kapcsolataikat, és bekerülhetnek a legsikeresebb Horizont Európa konzorciumokba.

A rendezvényen külön panelbeszélgetés keretében vitatják meg, hogy mindezt hogyan segíthetik az intézmények kutatásmenedzserei. Az eseményen számítanak a résztvevők aktív közreműködésére mind a nemzetközi kapcsolatépítés akadályainak azonosításában, mind a jó gyakorlatok megosztásában és a sikerek bemutatásában.

Időpont: 2022. november 15., 14:00 – 17:00 óra között
Helyszín: személyes jelenléttel az NKFI Hivatalban (Kéthly Anna tér 1., 4. emelet 451. terem) és online bekapcsolódási lehetőséggel.

Az esemény hibrid formában kerül megrendezésre, részben személyes jelenléttel az NKFI Hivatal épületében, részben online formában. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Határidő: 2022. november 14.

Kérjük, hogy a regisztrációnál jelezzék, hogy személyes vagy online formában tervezik-e a részvételt. Ha a terem betelik, a személyes részvételi lehetőséget lezárják.

További információ IDE KATTINTVA található.

(Forrás: NKFIH)

Szerző: EEN - Cserkúti Ágnes
2022.11.10.