Open Innovation Challenge Health Revolution Congress

A Health Revolution Congress nemzetközi konferencia mellett partnerkereső rendezvényre kerül sor a katalán ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de l'Empresa) és partnerei szervezésében 2024. májusában. Az eseményt az Enterprise Europe Network is támogatja.

Az Open Innovation Challenge típusú rendezvényen 11 szervezet keres(Lainco, Doole Health, DKV INNOLAB, Hospital Vall d' Hebron, Mutual Médica, Reig Jofre, Angelini Pharma, Laboratorio Gebro Pharma, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, CONSORCI CORPORACIÓ SANITARIA PARC TAULI, Amgen) különböző új technológiai megoldásokat. A kétoldalú találkozók során lehetőség nyílik kapcsolatépítésre olyan gyógyszeripari, biotechnológiai vállalatokkal, innovatív kkv-kkal, kórházakkal, amelyek új technológiai megoldásokat keresnek a digitális egészségügyben.

A 11 szervezet és a felhívások elérhetőek az esemény nyitó lapjáról.

Időpont (személyes jelenléttel): 2024. május 16.
Helyszín:
Sant Pau Modernist Complex - St. Antoni Maria Claret, 167, Barcelona

Időpont (online): 2024. május 22.

Jelentkezési határidő: 2024. május 23.

Regisztráció: https://health-revolution-congress.b2match.io/

A regisztráció során a jelentkezőnek ki kell választania azokat a felhívásokat, amelyre pályázik, részletes magyarázatot adva a megoldásra.
Fontos, hogy a vállalatok elutasíthatják azokat a pályázatokat, amelyek nem tartalmaznak részleteket, vagy nem közvetlenül a felhívásra irányulnak.
A piactérre kötelező profilt feltölteni, ennek hiányában a spanyol szervezők nem validálják a jelentkezést.

Részletes gyakorlati tudnivaló: https://health-revolution-congress.b2match.io/page-4021

Amennyiben felkeltette érdeklődését a rendezvény, kérjük a jelentkezési szándékát - a hivatalos felületen leadott regisztráció mellett - felénk is jelezze az eenszeged@cskik.hu e-mail címen.

Szerző: Baksa-Pataki Csilla
2024.04.15.