PHARMAPOLIS TEN13 Klaszterkonferencia & B2B találkozók

A Pharmapolis Debrecen Innovatív Gyógyszeripari Klaszter a Hajdú – Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve “PHARMAPOLIS TEN13 Klaszterkonferencia & B2B találkozók” címmel nemzetközi hibrid rendezvényt szervez 2021. november 22-24 között.

A PHARMAPOLIS TEN13 Nemzetközi Klaszterkonferencia a klaszterek két fő fókuszterületéhez, a tematikus klaszterek fejlesztéséhez és működtetéséhez, valamint a gyógyszerészeti és egészségügyi szolgáltatásokhoz kapcsolódó kérdésekre fókuszál. A konferenciára Európa különböző országaiból valamint harmadik országokból is várjuk a résztvevőket.  A rendezvény alkalmával a GINOP Klaszter Projekt eredményeinek ismertetésére és a projektben résztvevő felek beszámolójára is sor kerül.

 A rendezvény alkalmából a debreceni Enterprise Europe Network iroda nemzetközi üzletember találkozót szervez online és offline formában egyaránt.  A rendezvény ideje alatt a B2Match szoftver segítségével lehetősége van B2B találkozókon való részvételre online (2021. november 22-24.) és személyesen a helyszínen (2021. november 24. 13 órától).

A rendezvény lehetőséget nyújt a hazai klasztereknek, vállalatoknak, egyetemeknek és szervezeteknek, hogy előre egyeztetett kétoldalú B2B tárgyalások keretében nemzetközi partnerekkel tárgyalhassanak a következő szakterületeken:

  • klaszter együttműködések;
  • gyógyszerészeti termékek / gyógyszerek;
  • biotechnológia;
  • E-egészségügy;
  • kórházi és gondozási szolgáltatások;
  • élettudományok;
  • egyéb kapcsolódó területek

A részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Kérjük, regisztráljon a rendezvény weboldalán és foglaljon tárgyalásokat B2Match platformon!

Az esemény weboldala és regisztráció:
https://hbkik.hu/pharmapolis-ten13-klaszter-konferencia-b2b-talalkozo/

 

További információ:
Kőrösi Vanda 
Email: korosi.vanda@hbkik.hu
Mobil: 0036-20-2689048         

  

 

 

Szerző: EEN
2021.11.11.