Smart & Technical Textiles

A műszaki textíliák és nem szőtt textíliák vezető nemzetközi szakkiállítása, a TechTextil alkalmából 2024. április 23. és 26. között Frankfurtban az Enterprise Europe Network nemzetközi közvetítői eseményt szervez olyan vállalatok, kutatóintézetek és minden érdekelt fél számára, akik közös projekteket, műszaki együttműködést vagy új üzleti kapcsolatokat szeretnének feltárni európai és nemzetközi partnerekkel.

Kiállítóként, konferenciaelőadóként vagy a rendezvény látogatójaként - bővítse a gyümölcsöző üzleti vagy projekt-együttműködés és a sikeres nemzetközi kapcsolatépítés lehetőségeit ezzel a kiegészítő, célzott partnerkereső rendezvénnyel.


Az érdeklődők 2024. április végéig regisztrálhatnak erre az ingyenes eseményre együttműködési profiljukkal az online rendezvényplatformon, és kiválaszthatják az érdekes résztvevőket a kétoldalú találkozókhoz.


Ezeket a találkozókat az online rendezvényplatformon keresztül lehet kétoldalúan előre egyeztetni - virtuálisan vagy élőben.

Virtuális találkozók:
április 1-től 2024. május 31-ig.

Élő találkozók:
április 23. és 26. között Frankfurtban (helyszín TBC).

A fenti időszakokban az előadásokhoz rendelkezésre álló saját idősávokat a regisztráció során lehet megadni.
A júniusi TechTextil és a szeptemberi InMotion előtt mindkét rendezvényt szakértői webináriumok egészítik ki az aktuális témákról és új trendekről.

Regisztráció és további információ: https://smart-techtextiles24.b2match.io/

 

Szerző: Lack Erika
2024.01.12.