Támogatott részvételi lehetőség a SAHA védelmi és repülőipari kiállításon Istambul, Törökország

A SAHA EXPO védelmi és űrhajózási kiállítás az isztambuli Yesilkoyban található Istanbul Expo Centre-ben kerül megrendezésre, 6 kiállítóteremben, 60 000 m2 területen, 2022. október 25-28. között, a SAHA Istanbul Defence and Aerospace Cluster Association irányítása alatt, a SAHA EXPO Exhibition Services Inc. által.  

Törökország vezető védelmi és űrkutatási kiállításaként a résztvevők széles köre, például nemzeti és nemzetközi delegációk, védelmi miniszterek, vezető beszerzési munkatársak, vállalkozók/OEM-ek, rendszerintegrátorok, kkv-k, ipari szakemberek, alvállalkozók, nagy gyártók, szolgáltatók, beszállítók, egyetemek és a média vesz részt ezen a kiállításon.

A kiállítás ideje alatt intenzív B2B találkozókra kerül sor a rendszereket, alrendszereket, alkatrészeket és részegységeket szállító OEM-ek és kkv-k között, G2B találkozókra a delegációk és a résztvevő vállalkozások között, valamint G2G találkozókra a törökországi polgári és katonai hatóságok és a nemzetközi delegációk között.

Az esemény időpontja: 2022.10.25-2022.10.28.

Helyszín: Istambul, Törökország

Bővebb információ az esemény honlapján, valamint: Törökország Magyarországi Nagykövetségétől kérhető a következő elérhetőségen: Meral Sengül, kereskedelmi tanácsos, budapeste@ticaret.gov.tr, +361 344 4998.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a rendezvény, kérjük a hivatalos regisztráción túl felénk is jelezze részvételi szándékát az b2b@csmkik.hu e-mail címen.

Szerző: EEN- Kriston Katalin
2022.09.08.