Támogatott üzleti delegációk és kiállítások naptára Törökországban

A Törökországba kiutazó üzleti delegáció célja az országok vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése, új üzleti kapcsolatok kialakítása.

 
Az üzleti delegációkat a nemzetközi vásárok alkalmával, a török kamarák és szövetségek szervezik a Török Köztársaság Kereskedelmi Minisztériumának égisze alatt, és az adott ágazatokban működő török exportőr/termelő vállalatok kulcspozícióban lévő képviselőivel való találkozókra terjednek ki.

A programban való részvétel segít a vállalkozások számára új üzleti kapcsolatok kiépítésében azáltal, hogy a helyszínen lehetőséget biztosít kétoldalú tárgyalások kezdeményezésére.

A résztvevő vállalkozásokat a Török Kereskedelmi Minisztérium támogatja oly módon, hogy a vállalkozások 1-1 képviselője számára a szállásköltséget (beleértve a reggelit és a helyi transzfer költségeit is)  fedezi.

A programok sikere érdekében kérjük a vállalkozás képviselőit, hogy a részvételt - a lemondásokkal járó szervezési feladatok miatt- időben fontolják meg, és lehetőség szerint angol (francia vagy német) nyelven tudjanak tárgyalni.

Időpont: 2023.01.01-2023.03.31 folyamatosan

Jelentkezés: az érdeklődő cégek a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és a Török Nagykövetség Kereskedelmi Tanácsadói Irodájának e-mailben (budapeste@trade.gov.tr ) történő elküldésével jelentkezhetnek az Üzleti Delegációkban való részvételre a mellékelt excel táblázatban feltüntetett jelentkezési határidők előtt 3 nappal.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a rendezvény, kérjük a hivatalos regisztráción túl felénk is jelezze részvételi szándékát az b2b@csmkik.hu e-mail címen.  

Kapcsolódó dokumentumok:
Szerző: EEN- Kriston Katalin
2023.01.18.