Hírek - Összes

Az Európai Bizottság úgy határozott, hogy 1 milliárd euró értékű pályázati felhívást tesz közzé olyan kutatási és innovációs projektekre, amelyek az éghajlati válságot kezelik, és hozzájárulnak Európa egyedülálló ökoszisztémáinak és biológiai sokféleségének védelméhez.

2020.09.18.

A Vojvodina Metal Klaster a partnereivel együttműködésben Online B2B találkozót szervez az európai fémipari vállalatok számára, annak érdekében hogy megtalálja partnereit a jövőbeni együttműködés céljából. Az online üzleti találkozó időpontja 2020. szeptember 22.

2020.09.17.

Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt indított a vidéki területek hosszú távú jövőképével kapcsolatos új kezdeményezéséről, mely célja a vidéki területek jelenlegi lehetőségeiről és kihívásairól, vidéki térségek törekvéseiről és az azok eléréséhez szükséges intézkedésekről szóló vélemények gyű [...]

2020.09.16.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kínai Tagozata, Magyarország Pekingi Nagykövetsége, valamint Magyarország Csungkingi Főkonzulátusának együttműködésével szeptember 22-én szervezett webinárium fő témái a magyar-kínai üzleti- és együttműködési lehetőségek lesznek. A rendezvény előadói a külképviseletek külg [...]

2020.09.16.

Az áttérés a karbonsemleges gazdaságra hatalmas változást és kihívást jelent számos iparág és régió számára az EU-ban. Ehhez nyújt segítséget a Méltányos Átállást Támogató Alap.

2020.09.11.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata 2020. szeptember 23-án online konzultációt szervez a német gazdaság aktuális helyzetéről és az exporthatékonyságról a járvány ideje alatt.

2020.09.11.