Hírek - Üzleti ajánlatok

Francia cég a légiipar számára keres magyar gyártót, amely rozsdamentes acélból és nikkel alapú ötvözetekből készült, hidegen húzott vagy hegesztett csövek beszállítását vállalja az alábbi specifikációkkal.

2020.10.13.

Garzon Bútor Zrt. Székesfehérvár fa-és bútoripari, illetve építőipari és belsőépítészettel foglalkozó cégeket keres országosan, akikkel együttműködést, üzleti kapcsolatot szeretne kiépíteni. A Garzon cégcsoport sok projekten indul, közbeszerzésen, külföldi munkákat szerez meg. Ezekhez a munkáihoz vállalkozásokat ke [...]

2020.09.23.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara három orosz vállalati megkeresését olvashatja a továbbiakban. Az Eurostar LLC és az Energosystem LLC vállalatok által megküldött, az együttműködési területek és javaslatok megjelölését is tartalmazó cégprofilt ismertető kiadványokat, illetve a Sensis orosz vállalat megkeresését a csatol [...]

2020.09.10.

Az Albanian Distribution and Development Group nevű italokat és tisztítószereket importáló és forgalmazó cég magyarországi partnereket keres.

2020.08.10.

Egy piacvezető svájci fémipari cégcsoport keres olyan magyar gyártót/beszállítót, aki precíziós alkatrészeket gyárt kerámiából illetve keményfémből. Ezen anyagok megmunkálásakor a legfontosabb követelmény a finommegmunkálás mint például a csiszolás, tükrösítés, fényezés, majd összeszerelés.

2020.06.26.