CSMKIK Reklámklub TramTrain programok: Vásárhelyiek Szegeden

Naponta jelenleg körülbelül 10 ezer fő ingázik Szeged és Hódmezővásárhely között, ami összesen oda –vissza közel két órát vesz igénybe. Az ő utazási élményeinek minősége jelentősen fog javulni a közel jövőben. A hazánkban egyedülálló közlekedési infrastruktúra fejlesztés azonban nemcsak az utasok, de az érintett települések számára is várhatóan gazdasági hatást vált ki a népességmegtartás és a befektető vonzás terén.

A CSMKIK Kommunikációs- és Reklámklubja az őszi 3 részes sorozata keretében Hódmezővásárhelyen és Algyőn már több olyan javaslatot gyűjtött össze, amely a mostani szegedi záró találkozó javaslataival kiegészítve egy innovatív csomaggá fejleszthető a várospár összekapcsolására, a kötött pályás gerincútvonalra történő kapcsolódásra: kiemelten a turizmus-, a rendezvény piac terén. A klubnapok eddigi megállapításait Dr. Tóth István Tibor közlekedési szakértő, az SZTE MK Gépészeti Intézet főiskolai docense foglalja csokorba, amely új célcsoportok bevonását teszi lehetővé az utasforgalom növelése tekintetében.

Időpont: 2021. november 9. 15 óra
Helyszín: CSMKIK Székház Szeged, Párizsi krt. 8-12

Az esemény látogatása érvényes védettségi igazolvánnyal lehetséges, és regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi űrlap kitöltésével tehet meg:

Szerző: CSMKIK
2021.10.28.