Nincs lehetetlen! - beszélgetés Endrei Judittal

Ebben az évben is jótékonysággal zárja az évet a kamarában működő Női Vezetői Klub, az idei utolsó online találkozó vendége a televíziózás egyik ikonikus alakja Endrei Judit lesz, akivel Nincs lehetetlen! címmel hallhatnak beszélgetést.
A bemondó, szerkesztő-műsorvezető nevéhez számos könyv köthető az elmúlt évtizedekből, emellett olyan, elsősorban nőket, és egyben a vállalkozásokat is érintő témákban tart tréningeket, mint a hétköznapi stressz oldása, generációk együttműködése, az ötvenen túli élet. Mindezek a területek, átalakuló világunk, és a járvány okozta kihívások is szóba kerülnek majd a programon. 

A rendezvény időpontja: 2020. december 9. 16 óra.
A programmal a Gyógyító Angyal Alapítványt támogatjuk, akik mobil fogászati ellátással szeretnék segíteni a szegedi gyermekklinika kis betegeit.
Az esemény ingyenes, azt kérjük a résztvevőktől, hogy lehetőségeihez mérten támogasság a szervezetet.
Bízunk benne, hogy a rendezvényhez csatlakozva, minél többen tudják segíteni az esemény célkitűzését, a támogatásokat "Női Klub" jeligére várják.A rendezvény regisztrációhoz kötött, amire az alábbi felületen van lehetőség.
A bejelentkezéshez szükséges információkat és elérhetőséget az esemény előtt e-mailben fogjuk elküldeni a regisztráció alkalmával megadott címre.

Szerző: Hegedűs-Szabó Irén
2020.11.20.