Facebook-on a cégem - Haladó Plusz képzés

A félnapos képzés során megismerhetik a remarketing, az egyéni célcsoport, a hasonmás célcsoport, a képpontos konverzió mérés eszköztárát és további haladó tippeket, trükköket, amelyekkel még hatékonyabban használhatják a Facebook üzleti megoldásait. Kiknek ajánljuk?

A képzés azoknak szól, akik már készítettek fizetett hirdetést a Facebook-on, és több hónapja aktívan működtetik saját céges oldalukat. Itt az idő a következő lépcsőfokra lépni!

  Hogyan zajlik a tanfolyam?

A képzés teljesen gyakorlati jellegű, mindent lépésről lépésre élőben sajátítanak el a résztvevők.  Kis létszámú csoportokat indítunk, így mindenkire kellő figyelem jut, és van lehetőség kérdezni is.

A képzésen a gyakorlati tudnivalók elsajátításához szükség van laptopra is! A teremben wifi elérés rendelkezésre áll.

A képzés 1 x 4 óra elfoglaltságot jelent, két rövid szünettel.

A tanfolyam résztvevői Facebook zárt csoport hozzáférést is kapnak, így a későbbiekben is alkalmuk nyílik kérdezni, hozzájutnak támogató, tudásbővítő ismeretekhez és első kézből értesülnek további képzési lehetőségekről.

  Időpont: 2018. április 19. 9:00-13:00   Tréner, oktató Pataki Andrea marketing kommunikációs szakértő, Kontaktia Kft. Ismerje meg! >>>   A képzés díja A CSMKIK önkéntes tagjainak:                      8.000,- Ft + ÁFA CSMKIK regisztrált vállalkozóknak:              10.000,- Ft + ÁFA Egyéb vállalkozóknak, szervezeteknek:       12.000,- Ft + ÁFA  

Tartalmazza a technikai feltételeket, összefoglaló emlékeztető prezentációt, frissítőket, valamint a Facebook zárt csoport tagságot.

  Fizetés

Jelentkezés esetén az előlegszámla kézhezvételét követően a képzés napjáig készpénzben vagy átutalással a megadott számlaszámra.

CSMKIK tagok, illetve a CSMKIK regisztrált tagjai esetében rendezett tagdíj/regisztrációs díj esetén jogosultak a kedvezményes részvételi díjakra.

A képzések indulásához minimum 10 fő jelentkezése szükséges.

 

A tudásszinthez megfelelő képzés kiválasztásában Facebook-on a cégem - képzésválasztási segédlet tud iránymutatást adni.

  Az online kommunikációs képzések további részei Facebook Tartalomkészítés Hírlevél, e-dm készítés – Alapozó Hírlevél, e-dm készítés – Tartalom és elemzés   Kérdés esetén bátran forduljon a szervezők felé az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Bobkó Judit E-mail: bobko.judit@csmkik.hu Telefon: +36-30/455-18-31 vagy +36-62/554-250/129  
Szerző: Bobkó Judit
2018.02.08.