Finanszírozási lehetőségek vállalkozásoknak III.

A koronavírus-járvány nagy kihívás elé állítja a vállalkozásokat. A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Enterprise Europe Network Szeged új online előadássorozata harmadik alkalommal, július 8-i eseményén foglalkozik a vállalkozások számára elérhető finanszírozási, pályázati és támogatási lehetőségekkel, melyek a most kialakult gazdasági válság kezeléséhez nyújtanak segítséget nekik.

Ezúttal a Széchenyi Kártya Program legfrissebb változásai, és az új MFB Pontos termékek is bemutatásra kerülnek, melyek új eszköz- és készetbeszerzésekre, valamint működési költségek finanszírozására is kedvező, 0%-os kamatozással igényelhetők az OTP MFB Pontjain. Az MKB Consulting szakértője pedig  az uniós pályázatok idei évi tapasztalatairól és a még várható kiírásokról tart tájékoztatót. A jelenlegi hét éves uniós ciklus utolsó évében még elérhetőek visszacsorgó források, illetve a hazai intézmények is írnak ki pályázatokat. Megjelentek olyan új konstrukciók is, mint a feltételes vissza nem térítendő pályázatok. Az esemény zárásaként pedig a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. új pályázati felhívásáról hallhatnak az érdeklődők, mely magyarországi vállalkozások határon átnyúló projektjeik megvalósításához nyújt támogatást.

Az első rendezvény középpontjában a kamaránknál is igényelhető Széchenyi Kártya Program új konstrukciói, az EXIM Kárenyhítő Hitelprogramja, valamint a Kamarai pénzügyi Alapok álltak. Az esemény összefoglalója ITT olvasható.
A június 3-i eseményünkön pedig a Széchenyi Programiroda, és a Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya, és az OTP Bank Nyrt. mutatta be a vállalkozások számára elérhető támogatási programokat. Az esemény összefoglalója ITT olvasható.

Esemény időpontja: 2020. július 8., 14 óra
Helyszín: Online közvetítés

Program:

14:00 - 14:05

Köszöntő

14:05 - 14:20

A Széchenyi Kártya Program aktualitásai
Horváth-Triznyai Ágnes gazdasági munkatárs, CSMKIK
Kérdések

14:20 - 14:50

Az MFB Pontokon elérhető legújabb termékek
Héjja Emese értékesítés támogatási szenior tanácsadó - főtanácsos, OTP Bank Nyrt.
Kérdések

14:50 - 15:20

Támogatási lehetőségek 2020-ban
Somosi Éva vezető tanácsadó, MKB Consulting
Kérdések

15:20 - 15:35

Pályázati felhívás határon átnyúló projektek támogatására (CED20C)
Németh Melinda exportfejlesztési tanácsadó, CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

 


A programon a részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött!

A bejelentkezéshez szükséges információkat és elérhetőséget az esemény előtt e-mailben fogjuk elküldeni a regisztráció alkalmával megadott címre.
(Amennyiben regisztrált az eseményre, de július 8-án 10:00 óráig nem érkezik meg az e-mail a csatlakozáshoz szükséges információkkal, kérjük hívja a 30/455-1831-es telefonszámot.)

Szerző: Piti Enikő
2020.06.25.