Haladó építési e-napló képzés

Kamaránk DMG Oktatási Nonprofit Kft.-je szervezésében már több alkalommal került megrendezésre felhasználói szintű, 4 órás, számítógépes gyakorlati képzés az elektronikus építési napló indításának és vezetésének alapjairól.

Az elektronikus napló bevezetése óta folyamatos módosítások történnek a rendszer használatában, így a gyakorlott e-naplót vezetőknek is fennakadást okozhat a vezetése.

Ezért azoknak is segítséget nyújtunk, akik már ismerik a napló használat alapjait, azonban kérdéseik vagy problémáik merültek fel a vezetése közben.

Oktatónk kiscsoportos konzultáció keretén belül ad választ a résztvevők egyéni kérdéseire, valamint tanácsot nyújt a rendszer használata során felmerülő problémák megoldására.

Időpont: 2018. április 17. (kedd) 08.30-12.30 Helyszín: Kamarai Székház (Szeged, Párizsi krt. 8-12.) II. emeleti Gál Ferenc terme Előadó: Bényi Mihály, okleveles építő- és építész mérnök A képzés díja: A gyakorlati képzésben való részvétel 8.000 Ft + ÁFA / fő.

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hátralékkal nem rendelkező, önkéntes tagjai számára  6.000 Ft + ÁFA / fő.

(A résztvevők a számlát a rendezvényt követően kapják meg.)

Sokan összetévesztik a CSMKIK önkéntes tagságát a gazdálkodó szervezetek kötelező regisztrációjával. A kötelező regisztráció független a gazdasági és szakmai kamarai tagságtól, a kereskedelmi és iparkamarai tagság továbbra is önkéntes maradt, így a regisztrált vállalkozások nyilvántartásba vételükkel nem válnak kamarai taggá. A gazdasági kamarákról szóló törvény szerint 2012. január 1-től, a nem agrár tevékenységet folytató gazdálkodó szervezetek, kötelesek kamarai nyilvántartásba vételüket kezdeményezni, a kamarai közfeladatok ellátásához évente március 31-ig 5.000,- Ft kamarai hozzájárulást fizetni, a Kamara pedig köteles részükre a törvényben meghatározott szolgáltatásokat térítésmentesen nyújtani. További információ EZEN a linken található.

A KÉPZÉS CSAK ABBAN AZ ESETBEN KERÜL MEGRENDEZÉSRE, HA A JELENTKEZŐK SZÁMA ELÉRI A 8 FŐT!

A részvétel feltétele: - saját laptop (WIFI képes) - előzetes regisztráció a képzésre A képzéshez internetes kapcsolatot biztosítunk.

A részvétel lemondása csak írásban lehetséges a madarasi.beatrix@csmkik.hu e-mail címen legkésőbb 2 munkanappal a képzést megelőzően. Amennyiben ez nem történik meg, sajnos nem áll módunkban eltekinteni a részvételi díjtól.

Az elektronikus építési naplóval kapcsolatban a www.e-epites.hu honlapon található bővebb információ. Jelentkezés esetén kérjük az alábbi űrlap kitöltését:

(Amennyiben szabad hely hiányában nem tud jelentkezni a képzésre, kérjük, jelezze részvételi szándékát a madarasi.beatrix@csmkik.hu e-mail címre.)

Szerző: Fehérné Madarasi Beatrix
2018.03.14.