Horizon Europe Matchmaking Event

A montenegrói Oktatási, Tudományos, Kultúrális és Sportminisztérium, a montenegrói Gazdasági Minisztérium, a montenegrói Gazdasági Kamara és az Enterprise Europe Network Horizon Europe partnerkereső eseményt szervez online formában.

Az online esemény időpontja: 2021. december 14.
Regisztrációs határidő: 2021. december 12. 11 óra

Az esemény keretében az EU Bizottság, a montenegrói minisztériumok és a montenegrói kamara előadói tájékoztatják a résztvevőket a Horizon Europe programmal kapcsolatos tudnivalókról, biztosítva számukra a kapcsolatépítés lehetőségét, melynek célja hálózatok, potenciális partnerségek létrehozása és közös projektek előkészítése.

A partnertalálkozó lehetőséget biztosít a montenegrói és nemzetközi leendő  pályázóknak, hogy megismerjék egymást és megvitassák a közös projektekre és konzorciumépítésre vonatkozó ötleteiket.

A tájékoztatón túl a rendezvény fő pontja a kétoldalú üzleti megbeszélések megvalósítása, melynek célja a 2022-es pályázati kiírások során az azonos témák iránt érdeklődő partnerek egymásra találása.

A sikeres regisztráció és az együttműködési profilok feltöltése után a résztvevők kétoldalú tárgyalásokat tudnak majd egyeztetni egymással az online b2match felületen keresztül. (link később kerül megadásra)

Program:

  1. Panel előadások
  2. 1:1 megbeszélések

A regisztráció minden olyan érdekelt fél számára lehetséges, mely részt kíván venni a Horizon Europe által lefedett desztinációkhoz kapcsolódó együttműködési projektekben, beleértve az egyetemeket és kutatószervezeteket, önkormányzatokat és azok társaságait, vállalkozásokat, kormányzati szerveket és civil szervezeteket.

Regisztrációs link
Együttműködési profil template

 

Szerző: Tóthné Horváth Mónika
2021.11.26.