HR STAGE Szeged (elmarad - 2022. tavaszán tervezzük megszervezni)

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a rendezvény elmarad. Várhatóan 2022. tavaszán kerül megszervezésre!

Várjuk a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Watson Coach Iskola közös szervezésében megvalósuló HR eseményre!

A program egy csapatot támogató, munkahelyen kívüli lehetőség a tisztázásra, az elköteleződés emelésére, a személyes érintettség megteremtésére! A résztvevők közösen, cselekvésorientáltan, Watson coachok vezetésével dolgozzák fel a legfontosabb témájukat vagy nehézségüket. A Watson HR Stage keretében, a közös munka eredményeként érik el a közös elköteleződést a céljaik megvalósításához.

A Watson HR Stage azokat a vezetőket szólítja meg, akik vannak olyan elszántak, bátrak és nyitottak, hogy elhozzák a csapatukat vagy a kulcsembereiket. A programon közösen dolgozunk velük együtt, a Watson Coaching módszertanával, a személyes bevonódás erősítésén és építésén.
Azokat a HR szakembereket és vezetőket is várjuk, akik szeretnék látni és megtapasztalni,hogyan működik a gyakorlatban a bevonás.

A rendezvény időpontja: 2021.10.14. (csütörtök) 9.00-13.00

Helye: CSMKIK Székház (6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.)

 

A rendezvényen való részvétel a jelenleg hatályos járványügyi szabályozás értelmében érvényes védettségi igazolvánnyal lehetséges.

A részletes program és a jelentkezési felület az alábbiakban olvasható, illetve bővebb felvilágosítás a 0630/455-1271-es telefonszámon kérhető.

Kapcsolódó dokumentumok:
Szerző: CSMKIK
2021.09.24.