„HUB Collaborations” innovációs napok - Pécs

Pécsi Tudományegyetem és a PBKIK közös szervezésében, a társkamarák és egyetemek közreműködésével 2018. november 19-20. között megvalósul a fiatal kutatók és innovatív cégek fóruma, melynek címe:„HUB Collaborations” innovációs napok Pécsett.

A Young Spirit fókusza az első napon van. A napközbeni előadások után  a kora este kezdődő vacsorán, tematikus asztaloknál, finom ételek mellett lesz lehetőség együttműködésekről beszélgetni. (A vacsorán való részvételnél a Young Spirit programban résztvevők előnyt élveznek.)

Az első nap célközönsége a fiatal kutatók, a (PhD) hallgatók, valamint a piaci szervezetek. – Plenáris előadók: dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, és – Dr. Birkner Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke; – PTE innovációs sikertörténetek megosztása; – Gazdasági és tudásalapú együttműködési kezdeményezések életútját, buktatóit és sikereit mutatják be az előadók a „Young Spirit” panel keretében; – A KKV-któl a multinacionális szervezetekig különböző informatikai, mérnöki, üzleti, marketing, design és társadalmi jellegű kihívásokkal megbirkózó Demola osztja meg sikerének titkát; – Az esti vacsora során tematikusan összeállított asztaltársaságokat alakítanak ki a potenciális együttműködő felek számára.

A második nap fókusza a korábban megvalósult innovatív sikereken, és az üzleti sikerrel járó innovatív gondolkodáson van, főként az egészségipar területén.

Teljes program és regisztáció EZEN a felületen érhető el, a lap aljáig görgetve.

Az Innovatív vállalkozói és a Fiatal kutatói kérdőív továbbra is kitölthető. Információ kérhető:  szilagyi.katalin@csmkik.hu leveleézi címen vagy telefonon: 62/554-250/136
Szerző: Szilágyi Katalin
2018.10.29.