Humán Klub - Home office … újratöltve! Munkajogi változások és aktualitások munkáltatóknak

M  E  G  H  Í  V Ó

 

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége

tisztelettel meghívja a soron következő Humán Klub ülésre, az online térben.

 

Időpont: 2021. október 13. (szerda) 15.00 Online közvetítés!!!

Helyszín: webex workshop az online térben

Téma:

Home office … újratöltve!

Munkajogi változások és aktualitások munkáltatóknak

Vendégünk:          dr. Horváth Péter Károly ügyvéd, a CSMKIK kamarai tanácsadó hálózat tagja, a Horváth Kiss Bene Ügyvédi Társulás alapító tagja.

Előadónk 2006-ban nyitotta meg ügyvédi irodáját. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a polgári és kereskedelmi jog, versenyjog, munkajog, ingatlanjog, valamint az általános társasági jog terén. Praxisa elsősorban magyar és német tulajdonú magyarországi gazdasági társaságok részére nyújtott jogi tanácsadásra terjed ki. Az elmúlt években kiemelten foglalkozott magyar és nemzetközi munkajogi kérdésekkel, problémákkal, így széleskörű tapasztalatot szerzett ezekben az ügyekben.

Nagy siker volt korábbi találkozásunk az ügyvéd úrral, aktuális kérdésekre kaptunk válaszokat. Most hasonlóan szeretnénk segíteni a HR-ben dolgozó kollégáknak, továbbá azon kisvállalkozásoknak, ahol nem áll rendelkezésre szakmai csapat segítsége a problémák megbeszélésére. Akik figyelik a szakmai jelzéseket, láthatják milyen kérdések foglalkoztatják jelenleg a munkáltatókat, legyen az családi vállalkozás 10-12 fővel, vagy 50-100 fős KKV.

Figyelem! Klubbeszélgetés, tehát kérdezni is lehet. Kihasználja a lehetőséget?

 A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Az eseményről hang és képfelvétel készül, amely közzétételre kerül a CSMKIK és Humán Szakemberek Országos Szövetségének honlapján, illetve nyilvánosan is megtekinthető lesz Kamaránk YouTube csatornáján.Az eseményen való részvétellel hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez. Részletes tájékoztatót ITT olvashatja.

A bejelentkezéshez szükséges információkat és elérhetőséget az esemény előtt e-mailben fogjuk elküldeni a regisztráció alkalmával megadott címre.

Az eseményre az alábbi űrlapon regisztrálhat

 

Szerző: Szalai Hajnalka
2021.10.08.