2022.10.04.

i3 klub - Ne a válságról, hanem a megoldásokról beszéljünk, az összefogás ereje

Ősszel folytatódik az i3 klub, ahol cégvezetők és vezető beosztású kollégák közösen gondolkodva dolgoznak fel aktuális, többeket foglalkoztató témákat. Az előző időszak az Ipar 4.0-ás digitalizációs technológiák bevezetésével, annak következményeivel, hatásaival foglalkozott, milyen feladatokkal kell szembesülni, megbirkózni vezetőknek és munkavállalóknak egyaránt.

Időpont: 2022. október 4. (kedd) 14 óra
Helyszín: Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Párizsi krt. 8-12.

Aki követi a klub tevékenységét már tapasztalhatta, hogy próbálunk minden témát kicsit másképpen, innovatívabban feldolgozni. A jelenlegi helyzet pedig nem a megszokott megoldásokat követeli.

Több visszajelzés érkezett, hogy igény van olyan klub eseményre, ahol azoknak a témáknak a megbeszélésére van lehetőség, amelyek a korábbi szakmai találkozók szüneteiben merültek fel.

A mostani helyzetben, minden cégvezetőnek van több olyan problémája is, amit szívesen megosztana másokkal, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást, ezért az első őszi klubunk a közös problémák megoldásának keresését célozza, kötetlen beszélgetés formájában.

Program:

  • Bevezető- Kaszás Anikó klubvezető innovatív válság megoldásokat javasol - 15 perc
  • Beszélgetés: mindenki hozza a problémáit és őszintén beszéljünk is róla - hogyan alakítsunk ki egy válságállóbb céget?
  • Egymást segítő platform létrehozása

További információ kérhető a szilagyi.katalin@csmkik.hu címen, vagy a 62/554-25/136-as telefonszámon.

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.
A jelentkezéseket az alábbi regisztrációs felületen várjuk:

 

Helyszín


Magyarország
Szeged | Párizsi krt. 8-12.