2020.06.26.

i3 klub: Online kamarai piactér- vírushelyzet után

Kamarai piactér- vírus helyzet után, hogyan éljük túl a gazdasági válságot - Üzleti rapid randi az online térben az i3 klub szervezésében.

2018-ban két klubnapot is szerveztünk kamarai piactér címmel, ahol a megyei vállalkozások bemutatták tevékenységüket, felkínálhatták szabad kapacitásukat, terméküket illetve ismertették üzleti igényeiket, megoldást keresve aktuális problémáikra.

 A pandémia új helyzetet teremtett a vállalkozások életében. Amíg év elején a munkaerőhiány jelentett megoldandó feladatot, úgy most válság helyzet alakult ki, sok cég piacot vesztett, illetve szükséges átértékelnie eddigi tevékenységét.

Ebben kíván segítségre lenni 2020. június 26-i 10 órakor kezdődő klubrendezvényünk, ahol virtuális térben mutatkozhatnak be pár percben (maximum 5 perc) cégvezetők, képviselők és elmondhatják, milyen terméket, szolgáltatást kínálnak és/vagy keresnek, jelezhetik miben tudnának más megyei cégek segítséget nyújtani ebben a korábban nem ismert gazdasági helyzetben.

Várjuk, akkor is ha  csak megfigyelőként érdeklődik és meghallgatni szeretné mások tapasztalatait, de akkor is ha van egy biztos receptje a túlélésre, és/vagy üzleti kapcsolatait kívánja bővíteni a megyei vállalkozásokkal.

Bevezetésként Kaszás Anikó klubvezető  osztja meg saját tapasztalatait  a 3 hónap alatt átélt emberi erőforrás problémákról, bevétel kiesésről, nehézségekről és lehetőségekről. 

Jelentkezésekor kérjük adja meg:

  • keres
  • kínál
  • bemutatkozik
  • csak érdeklődő, megfigyelő

A programon a részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött!

A bejelentkezéshez szükséges információkat és elérhetőséget az esemény előtt e-mailben fogjuk elküldeni a regisztráció alkalmával megadott címre.

 

Helyszín


Magyarország
Szeged | Párizsi krt. 8-12.