Portugál Üzleti Est

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network-Szeged 2018-ban is megszervezi a már hagyományossá vált Üzleti Estjét. Ez alkalommal a napsütötte portugál tengerpartokra szeretnénk elrepíteni vendégeinket!

Idén is sor kerül a kamara által alapított díj, a Csongrád Megye Gazdaságáért Díj átadására.

A díjátadót követően a résztvevők az aktuális üzleti lehetőségek mellett, a büfévacsora során ízelítőt kapnak a mediterrán gasztronómia legízletesebb fogásaiból.

Pátkai Rozina Trió portugál és spanyol nyelvű bossa novái után, Coco Bongo zenekar latin jazz zenéje pezsdíti fel a hangulatot megidézve a portugál óceánparti miliőt.

Éjfélkor tombolasorsolás, értékes nyereményekkel.

A részleteket kövesse facebook eseményünk oldalán! A belépő ára: 11.000,- Ft +Áfa/fő     Böngésszen Ön is az Enterprise Europe Network üzleti ajánlatokat tartalmazó adatbázisában! Az alábbi táblázatban olyan üzleti lehetőséget talál, amelyeket portugál cégek tettek közzé, és magyarországi partnereket keresnek. Amennyiben felkeltette érdeklődését valamelyik profil, vegye fel velünk a kapcsolatot az eenszeged@csmkik.hu e-mail címen. Kérjük érdeklődésében jelölje meg az adatlap referenciaszámát is pl: BOHU20180116001).  
Helyszín: CSMKIK Székház (Szeged, Párizsi krt. 8-12.)
Időpont: 2018. 02. 17. 19:00 - 2018. 02. 18. 04:00
Szerző: Pataki Csilla
2018.02.01.