SZÉCHENYI LÍZING GO! Tájékoztató a Kamarában

Üzletfejlesztési és kapcsolatépítési céllal rendezi meg tájékoztatóját a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Október 13-án várunk minden olyan KKV vezetőt, aki élni kíván az újraindítást segítő Széchenyi Lízing GO! konstrukció által nyújtott lehetőségekkel. A fix 0,5%-os nettó kamatú lízinget igénybe lehet venni agrár célú és nem agrár célú lízingügyletekre, így például új vagy használt személygépjármű, haszongépjármű, gép, berendezés, immateriális javak és ingatlan finanszírozására is.


Időpont: 2021. október 13. 10-12 óra
Helyszín: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Szeged, Párizsi krt. 8-12. 

Program:

9:30-10:00 : Regisztráció

10:00 - 10:05: A rendezvény megnyitója – Dr. Tráserné Oláh Zsuzsanna

10:05 - 10:45: Lízingről általában – Magyar Lízingszövetség

10:45 - 11:30 : Széchenyi Lízing GO! konstrukció bemutatása, igénylés folyamata, hasznos tudnivalók

 A Széchenyi Kártya Hitel Program keretében kifejezetten a COVID-19 járvány miatti gazdasági nehézségek kezelésére, a gazdaság újraindítása érdekében új hitelkonstrukciók kerültek bevezetésre. Az új, kiemelt mértékű állami támogatással elérhető konstrukciók célja a mikro, kis-, és középvállalatok a kedvezményes feltételek, illetve a magasabb állami támogatásnak köszönhetően alacsony hiteldíjak mellett, gyorsan és könnyen elérhető forráshoz jussanak.

A rendezvény keretében meghívott előadók segítségével megismerhetik a lízing által nyújtott lehetőségeket, a Széchenyi Lízing GO! igénylési feltételeit és folyamatát. Továbbá a rendezvényen lehetőséget kívánunk nyújtani a vállalkozások, az autókereskedések, haszongépjármű kereskedések illetve mezőgazdasági gépkereskedők részére a kapcsolatépítésre.


Az érvényben lévő szabályozások miatt a rendezvényen csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt.

További információ kérhető a szkartya@csmkik.hu címen, vagy a 62/554-264-es telefonszámon.

A jelentkezéseket az alábbi regisztrációs felületen várjuk:

 

Szerző: CSMKIK
2021.09.24.