Tájékoztató határátlépési tudnivalókról

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Enterprise Europe Network Szeged online előadást szervez a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben, melynek célja, hogy a vállalkozások megismerjék az aktuális határátlépéssel kapcsolatos információkat.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság részéről dr. Terbe Roland, rendőr százados, mb. határrendészeti osztályvezető fog tájékoztatást tartani az aktuális tudnivalókról.

A szerb-magyar valamint román-magyar gazdasági kapcsolatokról, a járványhelyzet okozta változásokról Magyarország Szabadkai Főkonzulátusa részéről Csallóközi Eszter főkonzul asszony, illetve Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa részéről Telegdi Andrea külgazdasági attasé, valamint a Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. - Aradi irodájának képviselője ad információkat az érdeklődőknek.

Esemény időpontja: 2020. május 21., 14 óra

Helyszín: Online közvetítés 

 

Részvételi díj:

  • CSMKIK önkéntes tag és regisztrált vállalkozások számára a részvétel díjmentes;
  • nem CSMKIK önkéntes tag és regisztrált vállalkozások számára 3000 Ft/fő + ÁFA

 

A programon a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

 

A bejelentkezéshez szükséges információkat és elérhetőséget az esemény előtt e-mailben fogjuk elküldeni a regisztráció alkalmával megadott címre.

 

Részvételi szándékát az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti felénk.

 

Az alábbiakban az Enterprise Europe Network adatbázisában található szerb és román partnerekeresések között szemezgethet, vagy kereshet adatbázisunkban:

 

Szerző: Lack Erika
2020.05.14.