2023.02.16.

Válságálló vezetői képzés

A Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara i3 klubja, a Dél-alföldi technológiaváltók üzleti közösségével 2023-ban új formában tervezi klubeseményeit.

Az elmúlt 3 év rendhagyó volt a vállalkozások életében, a pandémiától indulva eljutottunk az energiaválságig, amit a magas infláció kísér. A ránk váró évről elmondhatjuk, hogy sajnos a válság maradt, ezért a cégeknek, cégvezetőknek olyan képességekre van szükségük, melyekkel ezt az időszakot is sikeresen át tudják vészelni.

Helyszín: CSMKIK Székház - Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Időpontja: 2023. február 16. 14. óra


Az i3 klub és a Dél-alföldi technológiaváltók üzleti közössége, egész évre olyan gyakorlatorientált képzést és coching lehetőséget biztosít a klubrendezvények résztvevőinek, amelyekkel segíteni tudjuk a válság kezelését. Ezen alkalmak az új ismereteken kívül lehetőséget biztosítanak tapasztalatcserére, szakmai fejlődésre és kapcsolatépítésre.
Rendezvényeinket 2 havonta szervezzük és mindig a legaktuálisabb problémákra keressük majd közösen a válaszokat.
Állandó előadónk Nagy Mihály lesz, aki többéves nemzetközi vezetői tapasztalattal rendelkezik, betöltötte a magyarországi Continentál csoport országkoordinátori tisztségét, majd ügyvezető igazgatóként dolgozott Váll-Ker Kft-nél.

Program:

  • Kaszás Anikó klubvezető rövid köszöntője és összefoglalója
  • Nagy Mihály - Válságálló vezetői képzés - címmel tart előadást
  • A peer coaching módszer bemutatása 
  • Közösen meghatározzuk a következő klub oktatás és coaching anyagát

Kapcsolat és információ:
Szilágyi Katalin, email: szilagyi.katalin@csmkik.hu,  +36 62 554 25/136

A klubeseményen történő részvétel ingyenes - a hátralékkal nem rendelkező vállalkozások számára. Az interaktívitás és az esemény jellege miatt korlátozott számban tudunk jelentkezéseket fogadni az alábbi felületen.

 

Helyszín


Magyarország
Szeged | Párizsi krt. 8-12.