II. Kárpát-medencei Magyar Vállalkozói Konferencia Marosvásárhely

A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. Marosvásárhelyi Regionális Irodája 2021. szeptember 24-én szervezi meg a II. Kárpát-medencei Magyar Vállalkozói Konferenciát, amelyet Marosvásárhelyen a Kultúrpalotában  tartanak.

A konferencia célja a hazai és Kárpát-medencei magyar vállalkozók, valamint vállalkozói szervezetek vezetőivel való kapcsolatteremtési és együttműködési kezdeményezés. Célunk, hogy régiónk kapuként szolgáljon a külhoni vállalkozásoknak a romániai piacra való terjeszkedésben, valamint helyi vállalkozóknak lehetőséget nyújtani a Közép-Kelet-Európai üzleti partnerek megismerésében.

A konferencia előnapján 2021. szeptember 23., állófogadást szerveznek a meghívott vállalkozókkal és vállalkozói szervezetekkel, ahová szeretettel várjuk Önt is.

A Konferencián való részvétel ingyenes, ami tartalmazza a konferencia belépőt és a konferencia előnapján tartott állófogadást, a konferencia napján felszolgált ebédet, valamint a konferenciát lezáró gálavacsorát is. Részvételi szándékát a tgmures@ced.hu e-mail címen jelezheti.

A Konferencia részletes programtervezete és a meghívója a csatolt állományok között olvashatók.

Időpont: 2021. szeptember 24.
Helyszín: 540052 Marosvásárhely, George Enescu utca 1 sz.

Szerző: Baksa-Pataki Csilla
2021.09.15.