Adatbázis készül automatizálást alkalmazó vállalkozásoknak

Adatbázis készül az automatizálás, mechatronika és robotika területén tevékenykedő, illetve érintett vállalkozások részére.

Az adatbázis a RILIAM HUSRB/1602/41/0012 magyar-szerb határmenti projekt keretében készül, melyben a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főpartnere a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola, és a megvalósításban részt vesz a Szegedi Tudományegyetem, valamint a Szabadkai Üzleti Inkubátor is. A projekt célja a határ mindkét oldalán egy-egy innovációs kompetencialaboratórium felszerelése, valamint a vállalkozói versenyképesség növelése az adott régióban. Ez utóbbi törekvést szolgálja az ingyenes adatbázis létrehozása, mely segíti az együttműködési lehetőségek kialakítását, bővítését az érintett vállalkozások között. Az adatbázis révén a regisztráló cégek láthatósága nő, és könnyebben elérhetővé válnak a robotika, automatizálás, mechatronika területén aktív vállalkozások számára.

Az érdeklődő, és az alábbi szándéknyilatkozatot kitöltő vállalkozások, a megadott adataikkal egy - a projekt keretében létrehozott - web-oldalon kapnak helyet, melyre az adatbázist a későbbiekben töltik fel.

Várjuk jelentkezésüket a szándéknyilatkozat kitöltésével, cégszerű aláírásával és Kamaránkhoz történő visszajuttatásával!

Kérdés esetén az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére:

tel: 62/554-253
e-mail: riliam@csmkik.hu
cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

További információt a projektről és a projekt keretében szervezett rendezvényekről a RILIAM projekt oldalán talál.        

                       

Szerző: Tóthné Horváth Mónika
2019.08.21.