Hírek - EEN

Hogyan lehet sikeresebb a vállalkozásunk nemzetközi szinten? Milyen lehetőségeket biztosítanak az uniós szabályok, és pályázatok? Milyen az exportképes vállalkozás? – ezekre a kérdésekre is választ kaphattak a résztvevők kamaránk Határok nélkül sikeresen című rendezvényén november 16-án.

2022.01.26.

Hogyan lehet sikeresebb a vállalkozásunk nemzetközi szinten? Milyen lehetőségeket biztosítanak az uniós szabályok, és pályázatok? Milyen az exportképes vállalkozás? – ezekre a kérdésekre is választ kaphattak a résztvevők a Határok nélkül sikeresen című rendezvényünkön november 16-án.

2022.01.26.

Vállalkozások, élelmiszermérnöki szakemberek és ösztöndíjas diákok részvételével zajlott a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara BEE-Student projektje keretében megrendezett Környezetvédelem az élelmiszeriparban című tréningünk.

2021.06.28.

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2020. novemberében kezdte el a 18 hónapig futó, Interreg-IPA Magyarország-Szerbia határon átnyúló együttműködési program keretében megvalósuló BEE-Student projekt megvalósítását. A projekt fő célja egy fedél alá hozni az innovációt, a tudástranszfert és a vállalkozói ismere [...]

2021.06.22.