Buying Mission programok Törökországban

A Török Köztársaság Budapesti Nagykövetsége Buying Mission programokat szervez 2021. szeptemberében olyan vállalkozások számára, akik Törökországból vásárolnának termékeket/szolgáltatásokat.

A Buying Mission programokat nemzetközi vásárok (ezúttal cipők és táskák, részletek a csatolmányban) alkalmával szervezik a török ​​kamarák és szövetségek, a Török Köztársaság Kereskedelmi Minisztériuma égisze alatt, és lefedik az adott ágazatokban működő török ​​exportáló/termelő vállalatok legfontosabb képviselőivel való találkozókat. Az ilyen programban való részvétel segíti a cégeket az üzleti kapcsolatok kiépítésében azáltal, hogy a helyszínen kétoldalú tárgyalásokat kezdeményez egymással.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállást, beleértve a reggelit és a résztvevők helyi transzferköltségét (minden vállalatból egy-egy képviselő esetén) a Török Kereskedelmi Minisztérium fedezi.

Az érdeklődő cégek 2021 augusztus 30-ig jelentkezhetnek a Buying Mission programban való részvételre a mellékelt jelentkezési űrlap kitöltésével és elküldésével a Kereskedelmi Tanácsos Török Nagykövetségi Hivatalához e-mailben (budapeste@trade.gov.tr).

A program sikere érdekében mindig előnyös, ha a vállalatok képviselői figyelnek a programok időpontjaira, kerülik a részvétel utolsó pillanatban történő lemondását, és lehetőleg angolul (franciául vagy németül) tudnak tárgyalni.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a Törökországba utazással kapcsolatos információkat. (https://www.turkishairlines.com/en-int/announcements/coronavirus-outbreak/travel-restrictions/index.html)
További információk a Konzuli Hivatal oldaláról is beszerezhetők az utazással kapcsolatban: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?torokorszag

Amennyiben részt venne a Buying Mission programon, kérjük részvételi szándékát felénk is jelezze az eenszeged@csmkik.hu e-mail címen a hivatalos jelentkezésen túl.

A mellékelt táblázatban láthatók a Buying Mission Program alatt megrendezésre kerülő nemzetközi események.

2021. szeptember 15-17. között kerül megrendezésre a Fashion Prime kiállítás is, amelynek kiemelt szektorai: textilipar, ruházat, textilipari gépek. Részletek a csatolmányok között.

További információ a mellékelt dokumentumokban érhető el, és Törökország magyarországi nagykövetségétől kérhető: Meral ŞENGÜL, Commercial Counsellor, Turkish Embassy Office of the Commercial Counsellor, Tel.: 344-4998, 479-0689, e-mail: budapeste@trade.gov.tr

Szerző: Baksa-Pataki Csilla
2021.08.19.