Építési jogi konferencia Budapesten

Az Építésijog.hu 2023. őszi rendezvényén – melyen személyesen és online módon is részt lehet venni – lehetőséget kínálnak arra, hogy átlássa az épületenergetikai követelményeket, illetve az állami, önkormányzati beruházásokat érintő legfontosabb jogszabály-változásokat és gyakorlati tapasztalatokat.

Az előadások azt járják körül, hogy mi változik, és hogy az a szakmai tevékenységében hogyan fog megjelenni (új feladatok, új szempontok képében)

Ha nem tud személyesen részt venni a 2023. szeptember 27-i budapesti konferenciákon, vagy szívesebben követné otthonából, munkahelyéről, akkor online részvételre is jelentkezhet, illetve a konferenciákról készült videófelvételeket a rendezvény időpontja után még több mint egy hétig – október 5-ig – megnézheti, akár több alkalommal is. Az építészkamarai és ügyvédi kamarai pontokat ebben az esetben is meg lehet szerezni. A konferencián személyesen résztvevők is megkapják utólag az előadások diasorait és videófelvételeit.

Konferencia dátuma: 2023. szeptember 27.

Kezdés: 09:30-tól és 13:30-tól (helyszíni regisztráció 09:00-tól és 13:00-tól)

Helyszín: AVKF Budapesti Campus, 1201 Budapest, Török Flóris u. 227-229.

Online részvétel: az epitesijog.hu oldalon (a részvételi díjat befizetők a pontos linket emailben megkapják, a megrendeléskor is használt felhasználónévvel és jelszóval tudnak belépni az oldalra)