Hírek - EEN

Az építőipari vállalkozások az epito.emi.hu oldalon adhatják meg, hogy milyen termékek hiánya nehezíti, hátráltatja a beruházásaikat, az adatbázisban összegyűlt információk alapján a szaktárca felderíti a lehetséges helyettesítő termékeket, valamint, hogy azokat honnan lehet beszerezni.

2021.07.09.

Az Üvegkapu a Nemzeti Építőipari Felügyeleti és Adatszolgáltató Rendszer részét képező informatikai rendszer lesz, és a célja a jogszerű építőipari foglalkoztatás előmozdítása, az építőipari szerződéses kapcsolatok nyomon követése, és a rendszerbe kerülő adatok anonim elemzése.

2021.06.29.

A megszokottól eltérő időpontban és körülmények között, október 7-11. között kerül sor a CONSTRUMA / OTTHONDesign Otthonteremtési kiállítás megrendezésére.

2020.10.07.

Automatikusan meghosszabbodnak a veszélyhelyzet ideje alatt, illetve a veszélyhelyzet végétől számított fél éven belül lejáró építési engedélyek - közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-vel.

2020.06.22.

Építőipari vállalkozások kintlévőségének kezelésben segít a Teljesítésigazolási Szakértői Szerv (TSZSZ), mely újra megnyitotta kérelem befogadási felületét.

2020.05.27.