Hírek - EEN

A hazai kis- és középvállalkozások segítése érdekében az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakmai támogatása mellett 2021. július 1-jétől igényelhető öt új, speciálisan a vállalkozások újraindítását segítő Széchenyi Kártya Konstrukció – jelentette be a Széchenyi Kártya Programot működtető KAVOSZ Zrt.

2021.07.07.

Pénteken délután elértük az 5,5 millió beoltottat. Szombattól számos járványügyi enyhítés lép életbe, melyekről cikkünkben olvashat. A Kossuth Rádióban arról beszélt Orbán Viktor miniszterelnök, hogy két napon belül már több mint 5 millióan lesznek azok is, akik már a második oltást is megkapták.

2021.07.02.

A koronavírus-járvány miatt korábban elrendelt  több korlátozás feloldásának újabb szakasza lép életbe az 5,5 millió beoltott elérését követően. Megszűnik a kötelező maszkviselés, az üzletekre vonatkozó korlátozások, és védettségi igazolvány nélkül is szabad lesz a belépés a legtöbb helyen.

2021.07.01.

A garantált bérminimumnak megfelelő, 219 000 Ft-os egyszeri támogatást igényelhetnek azok a munkavállalóval nem rendelkelkező vállalkozások, vagyis önfoglalkoztatók, akik a korlátozások által érintettek voltak. A veszélyhelyzet végéig nyújtható be kérelem az illetékes járási hivatalnál.

2021.06.15.

A héten megjelent kormányrendelet alapján ismét lehet közgyűlést, részközgyűlést és küldöttgyűlést tartani. A részletekről cikkünkben olvashat.

2021.06.03.

Megvan az 5 millió beoltott, így életbe lépnek a legújabb járványügyi enyhítések - jelentette be Facebook oldalán Orbán Viktor miniszterelnök. Emellett megjelent az erről szóló belügyminiszteri rendelet is. Ennek értelmében egyebek mellett közterületen nem kötelező már a maszkviselés, megszűnt a kijárási korlátozás és [...]

2021.05.23.