Magyar Multi Program - tájékoztató rendezvény

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. (IFKA), és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kis- és középvállalkozásoknak szóló tájékoztató rendezvényt szervez február 13-án, csütörtökön, amelyen kiemelten a Magyar Multi Programról és további elérhető fejlesztési forrásokról hallhatnak az érdeklődők, illetve lehetőség lesz személyes konzultációra is.

A tájékoztató esemény nyitó előadását tartja: Szepesi Balázs, gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár.

Engedje meg, hogy egyúttal figyelmébe ajánljuk Magyar Multi Programot (GINOP -1.1.4-16). A program keretében a következő eszközökkel segítik a nagy növekedésű, innovatív és exportképes termékeket, illetve szolgáltatásokat előállító vállalkozások további fejlődését:

  1. vállalkozásfejlesztési szakértők felmérik az érdeklődő cégek további fejlődéssel kapcsolatos elképzeléseit és céljait;
  2. átfogó vállalati diagnosztika keretében azonosítják a kiválasztott vállalkozások fejlesztési szükségleteit és készítenek számukra személyre szabott fejlesztési terveket;
  3. ezt követően tapasztalt szakértők segítenek a résztvevő cégeknek szervezetük, folyamataik és pénzügyi tervezésük hatékonyabbá tételében, új termékek vagy szolgáltatások fejlesztésében, nemzetközi piacokon való megjelenésben, vagy éppen arculatuk, kommunikációjuk megújításában;
  4. egyedi fejlesztési terveik alapján a cégeknek eszköz- és technológiafejlesztéshez kapcsolódó, vissza nem térítendő pénzügyi források igénybevételére is lehetősége nyílik.

A szervezők számára fontosak azok a vállalkozók, akik otthonuknak tekintik hazánkat, munkalehetőséget biztosítanak másoknak és tesznek térségük felvirágoztatásáért.

Az esemény időpontja: 2020. február 13. 10:00-12:00
Helyszíne: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Konferenciaterem (6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.)

Program:

10:00 - 10:10 Köszöntő

10:10 - 10:40 Magyar Multi Program és további elérhető vállalkozásfejlesztési források bemutatása (Szepesi Balázs - gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár, ITM)

10:40 - 11:05 Értékteremtés és növekedés – vállalatfejlesztési lehetőségek a Budapesti Értéktőzsde programjain keresztül (Paulovits Ádám Márton - igazgató, BÉT)

11:05 - 11:20 Kérdések és válaszok

11:20 - 12:00 Szakmai egyeztetési lehetőség a Magyar Multi Program munkatársaival

Részvételi szándékát az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti felénk:

Bővebb információt a tájékoztató rendezvényekről az mmp.ifka.hu weboldalon érhet el.  

Szerző: Pataki Csilla
2020.02.04.