Hírek - EEN

Az Európai Bizottság szeretné javítani a nemzeti cégnyilvántartásokban szereplő, vállalkozásokkal kapcsolatos információkhoz való uniós szintű hozzáférését, ezért felmérést indít a kkv-k körében, hogy megismerje a felmerülői nehézségeket, észrevételeket.

2022.05.09.

A hazai Enterprise Europe Network konzorcium részt vesz az Európai Bizottság felmérésében, melynek célja a kkv-k véleményét megismerni a REACH-rendeletről, és felhasználni a visszajelzéseket a szabályozás felülvizsgálata során.

2022.04.29.

Kamaránk Enterprise Europe Network irodája részt vesz az Európai bizottság kiberbiztonsággal kapcsolatos kutatásának népszerűsítésében, melynek célja felmérni a kiberbiztonsággal foglalkozó vállalkozások növekedéssel kapcsolatos nehézségeit, és a fejlődéshez szükséges finanszírozási igényeket.

2022.01.27.

Enterprise Europe Network irodánk részt vesz az Európai Bizottság legújabb kutatásának népszerűsítésében, melyben B2B tevékenységet folytató vállalkozások részvételére számítunk. A felmérés célja a késedelmes fizetések megelőzését és hatásaik mérséklését célzó intézkedések meghatározása. A kérdőívben a [...]

2021.09.22.