Hírek - EEN

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a szakképzési hozzájárulás elszámolásának témájában 2021. november 3-án előadást szervezett azon gazdálkodó szervezetek számára, akik jelenleg is részt vesznek képzőhelyként a szakképző iskolában, illetve technikumban tanulók gyakorlati képzésében.

2021.11.04.

Az elektronikus kereskedelmet érintő 2021. július 1-től hatályos áfa szabályokban bekövetkező változásokat ismertette a NAV szakértője a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a szegedi Enterprise Europe Network iroda ingyenes online eseményén.

2021.06.17.

Június 1-jei online tájékoztatónkon szakértőktől hallhattak hasznos információkat azok az érdeklődők, akika GINOP Plusz felhívások iránt érdeklődnek és szeretnék fejleszteni vállalkozásukat.

2021.06.04.

A JOGpontok ingyenes jogi segítséget nyújtanak több vállalkozásokat érintő témakörben is, úgymint a munkajog, az adójog, a társasági- és a cégjog, a szervezeti jog, a vállalkozások joga, és a társadalombiztosítási jog. Igénybe vehető tájékoztató tanácsadás, személyre szabott jogi tanácsadás, és iratszerkesztési se [...]

2021.05.28.

Cikkünkben összefoglaltuk az aktuális hatósági ellenőrzési terveket, kiemelve azokat az ágazatokat, ahol célzott ellenőrzésekre számíthatnak az érintett vállalkozások.

2021.05.20.