Üzleti Estet tartottunk a Tiszavirág Sportuszodában

Május 18-án, a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) Küldöttgyűlése után tartotta a gazdasági önkormányzat a TOP 100 Üzleti Estjét, amelynek idén a város impozáns sportlétesítménye, a Tiszavirág Sportuszoda adott otthont. Az eseményen a vármegye kiemelkedő gazdasági szereplői vettek részt. A fókuszban az üzleti kapcsolatépítés állt, de a játék, a varázslat, a szórakozás és a gasztronómiai különlegességek sem maradtak el.

Az est hivatalos megnyitóját a CSMKIK elnöke, Dr. Kőkuti Attila tartotta. Beszédében bemutatta a küldöttgyűlés díjazottjait és köszöntötte a résztvevő vendégeket, támogatókat.

A különleges helyszínen különleges programok és produkciók várták a résztvevőket. Az est házigazdája, Balogh Anna stand-up bűvész-előadóművész egyedülálló varázslatos elemekkel és kifinomult humorérzékével szórakoztatta a közönséget. Mellette a Strokes ütőegyüttes produkcióinak hang- és látványvilága kápráztatta el a vendégeket. Az üzleti beszélgetések mellől a gasztrocsodák sem maradtak el, sőt, Mr. Pancake karikatúra palacsintái emlékezetes útravalót biztosítottak a vállalkozásoknak. Az est alatt a kellemes dallamokról Varga Gergő, az ínycsiklandozó grillételekről pedig a Sport&Life Party Service gondoskodott.

A kapcsolatépítésen túl egyéb fontos feladata is akadt a vendégeknek: a kamaránk által, egyedileg erre az eseményre készített Kamarapoly nevű asztaljátékban az üzleti világ rejtelmeiben kellett kiteljesedniük, ahol a szerencsekártyák és a dobókocka sem maradtak kihasználatlanul. Minél több kamarai koronát gyűjtött az adott csapat, annál közelebb került azokhoz az értékes nyereménycsomagokhoz, amelyeket a támogatóink ajánlottak fel erre a célra.

 

 

Az Est támogatói voltak:

Givaudan Hungary Kft.

Kalmár Motor Kft.

Délkertész

Pappas Autó Szeged

Köszönjük a megtisztelő támogatást!

Galéria