Belföldi üzleti partnerkeresés

Egy megbízható adatbázisra lenne szüksége, ahol megtalálhatja a vállalkozása fejlesztéséhez legjobb partnereket?

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ebben szeretne az Ön segítségére lenni az Üzlet a hálón szolgáltatásával, valamint a Regisztrált vállalkozások adatbázisával!

 
Nyilvántartásba vett vállalkozások publikus adatbázisa

A rendezett regisztrációval rendelkező vállalkozások adatbázisa 2012. június óta elérhető.
A keresőt bárki bejelentkezés nélkül, ingyenesen használhatja, ahol a gazdálkodó szervezetek székhelyén és tevékenységi adatain kívül, árbevételéről és foglalkoztatottai számáról is kategória szerinti képet kaphatunk (ha a keresett vállalkozás hozzájárult adatai közzétételéhez).

Az adatbázisban adószámra, névre, megyére, városra és szövegesen meghatározott tevékenységre lehet keresni. Minél pontosabb eredmény eléréséhez érdemes több információt megadni, de már egy cella kitöltésével is elindítható a keresés. Ha ismeri a keresendő vállalkozás adószámát, érdemes az adószám első 8 számjegyére keresni, minden más információ kitöltése nélkül.

Az adatbázis ide kattintva érhető el.

 

Címlista szolgáltatás az adatbázisból

A kamarai nyilvántartásból történő olyan elektronikus (e-mail, CD, DVD), vagy papíralapú adatszolgáltatásért, mely a nyilvántartott adatok különböző ismérvek szerinti leválogatását tartalmazza, 5000 Ft alapdíjat, továbbá az adatszolgáltatással érintett gazdálkodó szervezetek számától függően (adatsorok darabszáma) az alábbi táblázat szerinti díjat kell fizetni. A díjak nettó összegek, az általános forgalmi adót nem tartalmazzák.

Átadott adatsorok darabszáma Fizetendő díj
1 – 100 10 Ft/db
101 – 1000 1000 Ft + 5 Ft/db
1000 – 10000 5500 Ft + 2 Ft/db
10001 – 23500 Ft +1 Ft/db

Kamaránk a nyilvános adatbázisból tömegesen adatokat kiadni a Csongrád-Csanád megyei székhelyű vállalkozásokra vonatkozóan tud. Ha több megye adataira van szükség, abban a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (mkik@mkik.hu) az illetékes.

A szolgáltatással kapcsolatos további információk a kapcsolt dokumentumra kattintva érhetőek el.

 

MKIK Céges Piactér

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kialakított egy céges piacteret amelynek célja a cégek közötti üzleti kapcsolatok élénkítése és támogatása. A felület a vállalkozások számára biztosít lehetőséget a szabad kapacitásaik megjelenítésére.

A felület a következő linken keresztül elérhető 2020. május 21-től: https://mkik.hu/piacter

A Piactér és a felajánlások rendszeréről bevett tájékoztatás a kapcsolt dokumentumok között olvasható.

 

Üzlet @ Hálón

Az Üzlet@Hálón a kereskedelmi és iparkamarák b2b platformja, ahol céginformációk, termékek és szolgáltatások részletes leírása, üzleti ajánlatok, üzleti hírek találhatók. A portál egy üzleti információs hálózat, amely kapcsolatokat alakít ki vállalatok és ügyfelek, vásárlók között.

A kamarai tag- és regisztrált vállalkozások bejelentkezést követően elhelyezhetik üzleti ajánlataikat, cégprofiljukat a portálon. A cégek bemutathatják tevékenységeiket, termékeiket, illetve felvehetik a kapcsolatot az általuk keresett termékeket és szolgáltatásokat kínáló egyéb vállalkozásokkal is. A feltöltött ajánlatok maximum 3 hónapig érvényesek, de meghosszabbíthatóak.

A honlap tartalma korlátozottan bejelentkezés nélkül is böngészhető, így azon (nem kötelezett) vállalkozások és szervezetek is elérik a regisztrált és tagvállalkozások ajánlatait, akiknek nincs lehetőségük bejelentkezni a rendszerbe.
A honlapon a regisztrált vállalkozások által közzétett ajánlatokon kívül belföldi és nemzetközi gazdasági hírek, valamint egyéb, külföldi, magyar vonatkozású ajánlatok gyűjteménye is megtalálható, továbbá lehetőség van feliratkozni az üzleti ajánlat hírlevélre, ahol beállítható, hogy milyen típusú (keres-kínál) és ágazatú ajánlatokban érdekelt a vállalkozó.

Az Üzlet @ Hálón honlap a www.uzletahalon.hu címen érhető el.