ELEKTRONIKUS ÉPÍTÉSI NAPLÓ ALAP- ÉS HALADÓ KÉPZÉS

architekt_130

A papír alapú építési naplót 2013. október 1-jétől az elektronikus építési napló váltotta fel, mely a www.e-epites.hu portálon, az Országos Építésügyi Nyilvántartás (OÉNY) ablakon keresztül elérhető internetes alkalmazás.  A vezetésre vagy bejegyzésre kötelezettek számára, ügyfélkapus regisztráció után a nap bármely szakában elérhető.

Kamaránk kis csoportos gyakorlati képzések keretében, Bényi Mihály okleveles építő- és építész mérnök segítségével segíti az érdeklődőket az elektronikus építési napló használatának elsajátításában.
Évente négy alkalommal - két alkalom tavasszal, két alkalom ősszel - kerül megrendezésre képzés kamaránkban, melyből kéttő kezdő képzés és kettő haladó képzés. Ezek soron következő időpontjáról honlapunkon, a Kamarai Futárban, illetve hírlevelünkből tájékozódhat a képzések előtt 1 hónappal.

A kezdő képzéseken az e-napló indításával kapcsolatos lépéseket ismerhetik meg a résztvevők egy e-építési napló demo verzió segítségével.
A haladó képzések a naplóvezetése közben jelentkező problémák kezeléséhez, valamint a felmerülő egyéni esetek, kérdések megoldásához nyújtanak segítséget.
A képzéseken szükséges a WIFI képes laptop, illetve a laptop használatának ismerete.