FLOURISH

Kamaránk partnerként vesz részt a FLOURISH projektben, melynek fő célja segíteni a vállalkozáson belüli szervezeti innovációs folyamatokat. A két évig futó projektet 5 európai országból származó 6 partnerszervezet valósítja meg 2018 októbere és 2020 szeptembere között. A projekt célcsoportja a KKV-k vezetői, menedzserei, innovációs és HR munkatársak és a témában érdekelt képző intézmények.

A FLOURISH projekt keretén belül a KKVk szervezetfejlesztési innovációs coach-okat képezhetnek ki saját alkalmazotti körből, akik segíteni tudják a képzés elvégzését követően a szervezeten belüli innovációs folyamatokat, melynek eredményeképp gyakoribbá és erősebbé válik a munkavállalók részvétele az innovációs folyamatokban, ami egyúttal erősíti a munkavállalók vállalkozás iránti elköteleződését is.

A coach képzés egy holisztikus innovációs coaching módszertanra épül, mely egyéni, csoportos és szervezeti szinteken valósul meg. A projekt fő termékei maga az innovációs coach képzés, a szabadon hozzáférhető oktatóanyagok és eszközök, melyeket a vállalkozások és képző intézmények teljesen térítésmentesen fognak tudni használni.

eu_flag-erasmus
flourish

A projekt team:

group_photo

Hírek


Megjelent díjnyertes FLOURISH projektünk oktatási intézmények számára készült anyaga.

2021.02.24.

A szervezeti innovációt a KKV-k körében elősegítő FLOURISH projektünk végleges eredményeiről tájékoztat a projekt utolsó hírleve.

2021.02.05.

Sikeresen zárult díjnyertes FLOURISH projektünk. A projekt általános célja, hogy Európa szerte támogassa a szervezeti innováció elterjedését a KKV-k körében egy holisztikus innovációs [...]

2020.11.05.

Egy több mint 50 résztvevős multiplikátor eseményt követően a Kamara FLOURISH projekt csapata örömmel szervezett egy újabb hasonló rendezvényt 2020. október 29-én, ezúttal személyes ta [...]

2020.10.30.